Michaels ekte sønn?

Norske Omer Bhatti skal ifølge britiske medier ha forlangt DNA-test for å bevise at han er Michael Jacksons biologiske sønn.

MICHAELS SØNN? Omer Bhatti hevder å være popstjernens biologiske sønn.

MICHAELS SØNN? Omer Bhatti hevder å være popstjernens biologiske sønn. Foto: Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen

Publisert Oppdatert

I dag har en hel medieverden gått ut med spekulasjoner om at norske Omer Bhatti skal være Michael Jackson eldste sønn. Han skal ifølge The Sun ha krevd en DNA-test for å bevise påstanden.

Omer hevdes å være et resultat av en one-night stand mellom Michael og moren, Pia Bhatti, i 1984. The Sun påpeker en stor likhet mellom Omer og Michaels yngste sønn Blanket (7). Det har også tidligere florert rykter om slektskapet mellom Omer Bhatti og Michael Jackson. Omers foreldre nekter å kommentere saken ovenfor The Sun, som er Englands største tabloidavis. Den mer anerkjente avisen The Telegraph har også hevet seg på nyheten. Det samme har nettaviser rundt i hele verden.

- Dere får skrive hva dere vil, jeg vil ikke diskutere noe med dere, sier Riz Bhatti til The Sun.

Tabloidavisen har sendt en egen reporter til Norge for å finne ut mer om Bhattifamilien.

Britisk presse har også tidligere besøkt Bhatti-familiens hjem på Holmlia utenfor Oslo, da Omer flyttet til Norge etter å ha bodd sammen med superstjernen.

- Paparazzien stod parkert utenfor i tre-fire dager. Han intervjuet hele nabolaget om hvor mye vi betalte i skatt, og hva leiligheten vår kostet. Den engelske tabloidavisen trykket fire store sider med "Michael's new friend". Når du opplever sånne ting blir du innesluttet, og stoler ikke på noen, sa Omer Bhatti til Det Nye i fjor.

Familien Bhatti har i lang tid hatt et nært forhold til Michael, og Omer har bodd i flere år sammen med popstjernen. Omer har tidligere fortalt om møtet med Michael Jackson i Tunisia, da han var 11 år gammel, som deres første møte.

Det Nye møtte Omer i fjor, og da fortalte han for første gang om livet på Neverland. Blant annet fortalte han om da politiet saumfarte tomten i 2003.

- Det var helt sykt. Det var ikke bare det at politiet kom, men hele Santa Barbra Police Department troppet opp. Etterforskere med hvite frakker og kofferter gikk rundt, og vi visste ikke hvorfor de var der. Michael var ikke hjemme. Vi ble sittende og vente i 12 timer, som om vi var kriminelle. Selv om man ikke har gjort noe gærent, blir man jo litt nervøs, sa Omer til Det Nye.

LES MER: Omer Bhatti om Michael Jackson

Under minnestunden til Michael Jackson satt Omer sammen med Michaels nærmeste familie på første rad. Omer har tilbragt tiden etter Jacksons død i USA hos familien Jackson.

Det er ikke første gang det spekuleres i om en nordmann er Michael Jacksons sønn. Evan Ross, sønn av Diana Ross og Arne Næss, gikk nylig ut og avkreftet slektskapet til stjernen i Her & Nå.

- Jeg elsker Michael, men jeg er selvsagt ikke hans sønn, sa Evan til bladet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning