Marits kulturkick

Supersommer

Med sola kommer tidenes beste konsertsesong.

SUPERPOPULÆR: Mange nordmenn vil få med seg Madonna-konserten i juli. Her opptrer hun i Mexico.

SUPERPOPULÆR: Mange nordmenn vil få med seg Madonna-konserten i juli. Her opptrer hun i Mexico. Foto: Foto: Eduardo Verdugo/Scanpix

Publisert Oppdatert

I år er det usedvanlig mange store konserter her til lands. Verdens største stjerner er på vei, og høydepunktet for de fleste er Madonnas to Oslo-konserter 30. og 31. juli. Popdronningen har jo aldri spilt i Norge før, så dette blir stort for de heldige som har skaffet seg billett. Vanligvis pleier det å være festivalene som byr på de feteste konsertopplevelsene, men i år er det storinnrykk av verdens største stjerner.

Les også: Madonna lar fansen bestemme

Metallica spiller i Oslo Spektrum 17. juni og 30. juli, Bruce Springsteen & The E Street Band rocker Koengen i Bergen 9. og 10. juni, Depeche Mode kommer til samme sted 2. juli og Coldplay dukker opp 19. august. Andre konserter vi gleder oss til er Neil Young & His Electric Band og Nick Cave & The Bad Seeds på Norwegian Wood henholdsvis 11. juni og 12. juni. For ikke å glemme Michael Jacksons comeback! Han kommer riktig nok ikke til Norge, men kan oppleves i London. Ha en fortreffelig konsertsommer.

Les også: Smakebiter fra Depeche Mode

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning