Julies favoritter

Her er produktene jeg digger akkurat nå!

MINE BESTE KJØP: Fra venstre: Dusjsåpe fra REN, mineralpudder fra Isadora, leppestift fra Smashbox, te fra Pukka og maskara fra Lancome.

MINE BESTE KJØP: Fra venstre: Dusjsåpe fra REN, mineralpudder fra Isadora, leppestift fra Smashbox, te fra Pukka og maskara fra Lancome. Foto: Foto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline studio & produsentene

Publisert Oppdatert

Hjertlig hilsen fra Isadora

Pudder: Isadora Mineral blush powder, nr. 32, kr 150.

Mineralpudderet fra Isadora liker jeg veldig godt! Konsistensen er myk og resultatet blir naturlig og fint. Man velger selv hvor dekkende man ønsker at pudderet skal være, og det gir et fint grunnlag for resten av sminken.

LES OGSÅ: Slik får du Zooey Deschanels blussende kinn

Kysseklar

Leppestift: Smashbox Photofinish lipstick, i fargen elegant, kr 199.

Jeg elsker lyse lepper, og den fineste fargen på markedet akkurat nå kommer fra Smashbox.

LES OGSÅ: Dampende sexy lepper

JÅLETV: Få fristende røde lepper

For mine lange lokker

Hårkur: Redken All soft heavy cream, kr 385.

Jeg sverger til Redken når det handler om hårpleie. Den aller beste hårkuren heter All soft heavy cream, og gjør håret mitt både blankt og sunt - og lukter fantastisk.

LES OGSÅ: Bli frizzfri

Julia, oh la la!

Hun har fått sin egen stil og eleganse inn med morsmelken. Julia Restoin-Roitfeldt er nemlig datter av franske Vogues Carine Roitfeldt, en av verdens mektigste moteredaktører. Det virker som om jenta har fått både "beauty and brains", for hun studerer ved det prestisjetunge universitet Parsons i New York, samtidig som hun jobber som modell for de aller beste fotografene i bransjen. You go girl!

LES OGSÅ: Stjel stilen til Julia

Tea is the new coffee!

Te: Pukka Detox: Aniseed, fennel and licorice Tea, kr 49.

Jeg prøver å kutte ned på kaffedrikkingen, og redningen er te fra Pukka. Jeg anbefaler den som heter Detox på det sterkeste.

LES OGSÅ: Trendy med te

"I've been Leighton Dennyed.."

Neglelakk: Leighton Denny i fargen No Comment, kr 195.

Uttalelsen kom fra min kollega Cecilie Eggen, da hun kom fra manikyr hos Leighton Denny. Han er negleverdenens svar på Kate Moss, og lager de kuleste fargene på markedet.

LES OGSÅ: Slik legger du neglelakk

Ta en Sienna

Dusjsåpe: REN Moroccan rose otto body wash, kr 235.

Både Sienna Miller og Kate Moss sverger til det britiske merket Ren. Favoritten er Moroccan Rose Otto Body Wash, som har fått mye heder i internasjonale blader.

LES OGSÅ: REN - endelig i Norge!

Såpedilla

Såpe: Get Fresh Moisturizing body bar, lemongrass, kr 129.

Jeg elsker å ha et lekkert såpestykke ved vasken, og dette er favoritten om dagen. Den dufter supergodt av sitrus, og hendene lukter godt lenge etter at jeg har vasket dem.

LES OGSÅ: Surferosa: - Klarer meg med såpe og vann!

Svart i blikket

Kajal: Chanel kes crayon yeux 01 noir, kr 175. Maskara: Lancome Virtuose mascara 01 noir, kr 250.

Jeg bruker ikke så mye sminke i hverdagen, men når jeg skal pynte meg digger jeg svart, smudgy kajal og mye svart mascara, sammen med lyse lepper og friske ferskenfargede kinn. Personlig liker jeg kajalene fra Chanel best, men jeg synes Lancome lager de fineste maskaraene.

LES OGSÅ: Bli vippefin!

LES DET I DET NYE MAKEUP: Nå er Det Nye MakeUp nr. 2 i salg, og der finner du en rekke gode skjønnhetstips. Og Julie serverer deg flere av sine favoritter!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning