Julies beautytips

Kremer, makeup og forbilder. Se mine favoritter akkurat nå!

FRA VENSTRE: Biotherm Lait de douche cleansing shower milk, kr 185. Bobby Brown Platinum Pink shimmer brick, kr 380.

FRA VENSTRE: Biotherm Lait de douche cleansing shower milk, kr 185. Bobby Brown Platinum Pink shimmer brick, kr 380. Foto: Foto: HM Foto og Svein Erik Tøraasen/Blueline Studio

Publisert Oppdatert

I hver utgave av Det Nye MakeUp deler redaksjonssjef og skjønnhetsansvarlig, Julie Botnen, sine aller beste anbefalinger. Her er noen av hennes beste tips akkurat nå:

Digg i dusjen

En god dusjsåpe er et must, og den milde dusjmelken fra Biotherm er en favoritt. Såpen tørker ikke ut huden, og den lukter mildt og godt.

Les også: Skjem deg bort på badet

La det skinne

Jeg elsker skimmer, og Platinum Pink Shimmer brick-skrinet fra Bobby Brown fungerer til det meste. Legg skimmer på neseryggen, kinnbeina og i pannen med en flat kost.

Ser du noe du liker? Sjekk hvor du får kjøpt produktene i Det Nye og Klikk.nos store forhandlerliste .

Les mer:

Flere favoritter fra Julie

Følg Julies Beautyblog

Skjønnhet med Julie

New York Gossip Girl

Som så mange andre elsker jeg serien Gossip Girl som går på TV Norge. Serien har på mange måter tatt over for Sex & Singelliv på motefronten. Jeg digger overklassestilen til Blair Waldorf (Leighton Meester) med sløyfer i håret og fargede strømpebukser. Hun ser alltid like glamorøs og polert ut, med plettfri hud og blanke lepper. Me like!

Les også:

Perfekt sminket - stjel stilen til Leighton Meester

Blake Lively avslører sitt favorittprodukt

Stjel stilen: Blake Lively

Mmmmmmm ...

Makeup og makroner er noe av det beste jeg vet. Sjokolademakronene fra Pascal smaker helt himmelsk, og bronsefarger til sommerbrun hud har jeg helt dilla på. Sjokolademacron fra Pascal, kr 12 per stykk. Øyenskygge nr 53 fra Barry M, kr 125, og Madina Absolute Eyeshadow nr 114, kr 165.

GOSSIPGIRL: Leighton Meester spiller rollen som Blair Waldorf.

GOSSIPGIRL: Leighton Meester spiller rollen som Blair Waldorf. Foto: Bulls

Alt i ett

I Elizabeth Ardens sunlit-skrin finnes all makeupen jeg trenger til øynene. Fargene er naturlige og har nydelig skinn. Jeg liker den mørkeste når jeg skal sote øynene, og den lyseste passer perfekt som highlight.

Multifunksjonell

Den deilige oljen Nuxe huile prodigieuse multi-usages dry oil kan brukes til det meste. Den er perfekt som after sun, roer ned brusete hår, gir fukt til tørr hud, og lukter godt! Jeg fryder meg over at det franske merket Nuxe endelig er i Norge.

FRA VENSTRE: Øyenskygge nr. 53 fra Barry M, kr 125.  Elizabeth Arden Sunlit Bronzing Eye kit, kr 340.

FRA VENSTRE: Øyenskygge nr. 53 fra Barry M, kr 125. Elizabeth Arden Sunlit Bronzing Eye kit, kr 340. Foto: Foto: HM Foto og Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Daglig rens

En favoritt gjennom mange år er Dermalogica ultracalming cleanser, den kan brukes til å fjerne sminke og til å rense huden. Den er mild og skånsom, og kan fint brukes på øynene.

Fuktfest

Jeg elsker agurklukten i den grønne Day Wear Plus-kremen fra Estée Lauder. Den gir masse fuktighet og har solfaktor 15. Den er fin å legge makeup på fordi den trekker raskt inn i huden. I tillegg holder den huden fuktet hele dagen.

Bronsegudinne

Jeg har dilla på solpudder, og har prøvd de fleste på markedet. Det nye mineralpudderet til Guerlain er helt fantastisk. Pudderet er helt matt, og kommer i tre nyanser.

LES DET I DET NYE: Sommerens heteste makeup er bronselooken, og oppskriften til en perfekt lagt sommermakeup finner du i Det Nye nr. 10. Les mer.

FRA VENSTRE: Nuxe huile prodigieuse multi-usages dry oil, kr 285. Dermalogica ultracalming Cleanser. Estée Lauder Day wear Plus, kr 360.

FRA VENSTRE: Nuxe huile prodigieuse multi-usages dry oil, kr 285. Dermalogica ultracalming Cleanser. Estée Lauder Day wear Plus, kr 360. Foto: Foto: Hm Foto og Svein-Erik Tøraasen/Blueline studio

SOS

Ingenting er vel verre enn den aller første dagen i skjørt eller shorts uten å ha fått så mye som en solstråle på beina. Jeg sverger til en runde med selvbruning før jeg blotter huden. Produktene fra Clinique er både drøye og gode.

Les også: Bli bikiniklar i en fei

FRA VENSTRE: Guerlain Terracotta mineral flawless bronzing powder med kost, kr 535. Clinique Self sun body daily moisturizer, kr 210.

FRA VENSTRE: Guerlain Terracotta mineral flawless bronzing powder med kost, kr 535. Clinique Self sun body daily moisturizer, kr 210. Foto: Foto: HM Foto og Svein Erik Tøraasen/Blueline Studio

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning