I sminkepungen til

- Jeg har en magisk formel

Smellvakre Vibeke forteller oss hemmeligheten bak sitt flotte hår, og viser oss favorittproduktene sine.

Skjønnhetsportrettet, Vibeke Klemetsen

Skjønnhetsportrettet, Vibeke Klemetsen Foto: Gry B. Traaen

Publisert Oppdatert
Favorittbildet av Brigitte Bardot, Buddha-hode i messing, partylakken fra Dior og Celines gullsko som er perfekte til å danse en hel kveld i.

Favorittbildet av Brigitte Bardot, Buddha-hode i messing, partylakken fra Dior og Celines gullsko som er perfekte til å danse en hel kveld i. Foto: Gry B. Traaen

Vintage Dior sminkepung kjøpt i New York, bilde fra en venninnes bryllup i Toscana, håndkrem, kosttilskudd, badekartabletter og lipgloss i skjønn forening. Og stearinlys.

Vintage Dior sminkepung kjøpt i New York, bilde fra en venninnes bryllup i Toscana, håndkrem, kosttilskudd, badekartabletter og lipgloss i skjønn forening. Og stearinlys. Foto: Gry B. Traaen

Dagkrem fra Matis, Burlesque-bok kjøpt i Frankrike, Vintage-smykker og sko, parfymene Gucci Envy og Chans fra Canel er blant Vibekes favorittprodukter.

Dagkrem fra Matis, Burlesque-bok kjøpt i Frankrike, Vintage-smykker og sko, parfymene Gucci Envy og Chans fra Canel er blant Vibekes favorittprodukter. Foto: Gry B. Traaen

Skjønnhetsportrettet, Vibeke Klemetsen

Skjønnhetsportrettet, Vibeke Klemetsen Foto: Gry B. Traaen

Etter at jeg begynte i tv, har jeg brukt mye mer sminke enn før, sier Vibeke Klemetsen (32), værmelder og programleder på TVNorge.

Navnet hennes dukker stadig opp på Best kledd-listene i aviser og magasiner.

- Jeg har en magisk formel som funker hver gang jeg skal pynte meg, spesielt hvis jeg har liten tid. Da slenger jeg på meg en svart, enkel kjole - det slår aldri feil - setter håret i en stram hestehale, tar på meg noen fine øredobber og sminker meg så fort jeg kan. Jeg kjører på med litt ekstra kajal, gjerne en med glitter i, og vips, så er jeg klar! røper hun.

Dropper snowboardlooken

Vibeke husker med skrekk stilen hun hadde på slutten av 80-tallet da hun startet med snowboard.

- Venninnen min og jeg hadde selvlysende O'Neill-klær, håret fønet opp- og bakover med masse hårspray, rosa leppestift og masse svart kajal.

Du kan si at veien fra snowboardbakken på Oppdal til i dag har vært ganske variert stilmessig, ler hun.

Vakre venninner

Med alder kommer erfaring og individualitet. Vibeke går ikke lenger i klær bare fordi de er trendy - de skal også kle henne og være noe hun trives i. Inspirasjon og imulser henter hun fra moteblader, reiser, filmer og andre kvinner.

- Jeg må innrømme at jeg alltid har vært svært betatt av Helena Christensen. Hun er så fresh og naturlig. Ellers lar jeg meg inspirere av alle mine vakre venninner!

Les mer om Vibeke Klemetsen i Det Nye Makeup nr 1-09

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning