Hevnen er søt

Taylor Swift er ikke så uskyldig som hun ser ut. Det kan eksen Joe Jonas skrive under på.

Taylor Swift (19, fyller 20 år 13. desember) ble i november den yngste artisten noensinne som vant Entertainer of the Year-prisen på Country Music Awards.

Taylor Swift (19, fyller 20 år 13. desember) ble i november den yngste artisten noensinne som vant Entertainer of the Year-prisen på Country Music Awards. Foto: Stella Pictures

Publisert Oppdatert
En av sketsjene fra Taylors SNL-spisode  var en parodi av Twilight, skjønt i denne versjonen er vampyren byttet ut med et Frankenstein-monster.

En av sketsjene fra Taylors SNL-spisode var en parodi av Twilight, skjønt i denne versjonen er vampyren byttet ut med et Frankenstein-monster. Foto: Stella Pictures

Taylor Swift er coverjente for Det Nye nummer 16. Nylig stakk den populære countrypopsangeren av med fire priser under årets Country Music Awards, og er blitt en av USAs mestselgende artister noensinne.

Men det hun har fått mest oppmerksomhet for i det siste, er episoden der rapper Kanye West stormet scenen i protest mot at Taylor, og ikke Beyonce, vant kvinnenes kategori for beste video under årets MTV Video Music Awards. All sympati gikk til Taylor Swift. Kanye ble stemplet som drittsekk, og alle syntes synd på 19-åringen.

Men det er ingen grunn til å grine på Taylors vegne, for hun er ikke akkurat ei jente som lar seg pille på nesa. Da hun nylig var gjestevert for det populære komishowet Saturday Night Live , viste hun akkurat hvor rappkjefta hun kan være.

Tradisjonen er at alle som er gjestevert åpner med en morsom monolog. Taylor fremførte en sang for anledningen, og i den var det ikke bare Kanye West hun spøkte med. Også eksen, Joe Jonas fra brødretrioen Jonas Brothers, fikk gjennomgå. De to datet for et par år siden, og Taylor har tidligere sagt at Joe dumpet henne gjennom en 27 sekunder lang telefonsamtale. Som "takk" skrev hun sangen Forever & Always - som riktignok handler om en kjæreste som ikke ringer.

Taylor gjorde også en parodi av reality-mamma Kate Gosselin da hun gjestet SNL.

Taylor gjorde også en parodi av reality-mamma Kate Gosselin da hun gjestet SNL. Foto: Foto: Stella Pictures

- Jeg tror det begynner å gå opp for gutter at dersom de blir involvert med meg, så kommer jeg sannsynligvis til å skrive en sang om dem. Men vet du hva, hvis de ikke vil at jeg skal skrive noe stygt om dem, så burde de ikke gjøre stygge ting!, har Taylor tidligere sagt i et intervju.

I Saturday Night LIve-monologen fikk hun også sneket inn en liten vits om det påståtte forholdet mellom henne og Twilight -stjernen Taylor Lautner .

Joe Jonas har ikke sluppet billig unna for å ha dumpet Taylor Swift!

Joe Jonas har ikke sluppet billig unna for å ha dumpet Taylor Swift! Foto: Stella Pictures

Se Taylor Swifts monolog fra Saturday Night Live her:

Les også:

Twilight: Død over solariumet!

Det Nyes bokfavoritter

Slik lyver kjendisene

Fremtidens it-jenter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning