Hannes hjørne

Get real

Nå finnes det til og med en egen realityskole!

I Det Nye nr. 8 lærer du deg hva som skal til for å bli tv-stjerne, og du møter realitystjerner som Petter Pilgaard.

I Det Nye nr. 8 lærer du deg hva som skal til for å bli tv-stjerne, og du møter realitystjerner som Petter Pilgaard. Foto: Foto: Faksimile

Publisert Oppdatert

Hver dag i lunsjpausen er det skriftestund for Det Nye-redaksjonen. Da kommer det fram hvilke programmer vi har sett på tv kvelden før, og det er ikke de dypeste dokumentarene som vekker mest debatt.

Jeg personlig har en hang til odde virkelighetshistorier på TVNorge, der vi møter verdens høyeste damer den ene uken og menn som bruker all slags metoder for å forstørre sin mannlige prakt den neste.

Etter en lang dag på jobben og kanskje en treningsøkt, er det lett underholdning som gjelder for de fleste av oss. Vi snakker Frustrerte fruer, Private Practice, The Wire og 24. Og en haug med realityserier. Ungkaren 20 vs. 40, The Hills, Jakten på den 6. sans - og nå i det siste: Paradise Hotel. Selv om vi er enige om at det må være norgeshistoriens dårligste program, og at deltagerne sier og gjør så mye pinlig at det er vondt å se på, er det alltid noen som har sett det likevel.

Produksjonsselskapet må rett og slett ha gjort en knalljobb med castingen, for så mye oppmerksomhet som Petter Pilgaard og gjengen har fått, må vi vel tilbake til Rodney og Anette for å finne. I USA har de for lengst sett businesspotensialet i originale realitydeltagere. Nå finnes det til og med en egen skole for dem som ser en karriere i å brette seg ut på tv. Vi var flue på veggen - les reportasjen i Det Nye nr. 8!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning