Billig cruise:

Gjør cruise-kupp nå

Drømmer du om å reise på cruise? Her er de beste tilbudene akkurat nå.

BILLIGCRUISE: Drømmecruiset er billigere enn du tror.

BILLIGCRUISE: Drømmecruiset er billigere enn du tror. Foto: Foto: Crestock

Publisert Oppdatert

Det er avisen telegraph.co.uk som har listet opp de beste cruisekjøpene. Man kan velge og vrake mellom eksotiske cruise i Karibia - eller helgecruise i skandinaviske farvann. Vi har plukket ut noen av de mest fristende turene. Pris oppgitt er per person og basert på at to personer deler rom.

Langhelg i Hellas

Easycruise tilbyr helgecruise i Hellas med avreise både 5. og 9. juni. Gå på cruiseskipet i Athen og bli med i fire dager til blant annet Mykonos og Syros. Pris fra 1 770 kroner per person. (176 £).

14-dagers rundtur

Med cruiseselskapet P&O Cruises kan du være med på en 14 dagers rundttur i Middelhavet. Reisen starter i Southampton og man er innom kjente europeiske byer som Barcelona, Monte Carlo, Roma, Napoli, Alicante og Gibraltar, før skipet vender tilbake til Southampton igjen. For øyeblikket tilbys det restplasser på dette cruiset, så du kan slippe unna med å betale fra 9 043 kroner (899£). Avreise er 25. april.

Her kan du søke etter billig fly til alle destinasjoner

Elvecruise på Seinen

Elvecruise er et spennende cruisealternativ der du for eksempel kan oppleve vakre slott og koselige byer i Frankrike på Seinen. Selskapet The Classic Traveller tilbyr åtte dagers elvecruise på Seinen. Avreise er 22. mars fra Paris og på turen er du blant annet innom den kjente maleren Monet's vakre hager. Selskapet arrangerer også slike turer hele våren, men denne spesifikke datoen er det rimeligste alternativet. Du betaler da 9 043 kroner (899£) og prisen inkluderer avreise fra London Heathrow ettersom det er et britisk selskap som arrangerer turen.

ELVECRUISE: Du kan gjøre et kupp - blant annet på elvecruise. Her er cruisebåten "MS Swiss Emerald" på europeisk elvecruise i Budapest.

ELVECRUISE: Du kan gjøre et kupp - blant annet på elvecruise. Her er cruisebåten "MS Swiss Emerald" på europeisk elvecruise i Budapest. Foto: Foto: Scanpix/AP

Fire-dagers cruise i Middelhavet

Ønsker du noen korte, deilige dager på cruise i Middelhavet, kan selskapet 1st4cruising.com tilby fire dagers cruise med avreise fra Barcelona 14. mai. Skipet "Navigator of the Seas" fra Royal Caribbean International seiler innom både Marseilles og Ibiza og koster 2 997 kroner (298£) for billigste lugaralternativ.

Cruise i Sør-Amerika

Det norske selskapet Escape Travel tilbyr spesialtilbud på et spennede cruise i Sør-Amerika. Med avreise 16. mars (ikke lenge til!) kan du dra på cruise og være borte i 14 netter. Skipet "Star Princess" har avreise fra Rio de Janeiro og er på turen innom både Buenos Aires, Montevideo, Falklandsøyene, Kapp Horn, Ushuaia, Punta Arena og Santiago. For denne turen kan du betale fra 9 145 kroner - en fantastisk pris.

Skandinavisk ukescruise

Dersom det frister med en ukes cruise i Skandinavia kan du seile med skipet "Grand Princess" fra Princess Cruises som seiler fra Southampton 11. juli og er innom både Zeebrugge, København, Helsingborg og Oslo før den returnerer til Southampton igjen. Selskapet som tilbyr denne reisen er savensails.com og prisen ligger på 5 492 kroner (546£) for innvendig lugar.

Hurtigruten Kirkenes - Bergen

Dersom det frister med cruise i Norge har Hurtigruten spesialtilbud fra Kirkenes til Bergen i sommer dersom du bestiller før 1. mai. Med fri bil og helpensjon kan du nå få svært god pris og betale 7 350 kroner for denne reisen, noe som er 25 prosent billigere enn det som er vanlig å betale for denne populære Hurtigrutestrekningen.

Les også:

Velger cruise i stedet for Syden

Verdens største cruiseskip

Fjordcruise i Norge

HURTIGRUTEN: Hurtigruteskipet MS Nordnorge.

HURTIGRUTEN: Hurtigruteskipet MS Nordnorge. Foto: Foto: Scanpix

Frister det med ekte fjordcruise i vårt eget vakre land, tilbyr Get Cruising cruise fra Dover 31. mai og videre til Bergen, deretter Olden, Flåm og Eidfjord før skipet returnerer til Dover igjen. Pris på fjordcruise med skipet Fred Olsen's Balmoral koster ifølge telegraph.co.uk fra kroner 7 031 kroner (699£). Her må man sende inn forespørsel til selskapet for å få oppgitt pris på lugar.

FLÅM: Her forlater cruise-skipet Discovery det norske tettstedet Flåm i 2007.

FLÅM: Her forlater cruise-skipet Discovery det norske tettstedet Flåm i 2007. Foto: Foto: Scanpix

Her kan du søke etter billig fly til alle destinasjoner

Iberiske kysten

Med selskapet Louis Cruise Lines kan du seile i åtte dager langs den iberiske kysten fra 3 365 kroner (339£) på skipet "Coral". Avreise for å få denne prisen er 10. april og du seiler da fra Genoa og er innom byene Marseilles, Barcelona, Alicante, Gibraltar, Tangier, Casablanca, Malaga og Almeria med retur til Genoa. Pris får man på forespørsel til selskapet og er ifølge telegraph.co.uk 339 £.

14 dager i fjerne Østen

Med Costa Cruises kan du bli med på et 14-dagers eventyrcruise i det fjerne Østen. Gå på skipet i Singapore og bli med på en sjøreise som tar deg til både Indonesia, Malaysia og Thailand før skipet returnerer til Singapore igjen. Avreise i mars, oktober og november og prisen starter på rundt 8 942 kroner (889£).

Cruise fra Sør-Afrika

Selskapet rolholidays.co.uk tilbyr 22 dagers cruisetur i Sør-Afrika med avreise fra Cape Town 24. mars. Skipet "Black Watch" fra Fred Olsen Cruise Line tar passasjerene med til Namibia, Ghana, Cap Verde-øyene, Tenerife og Lisboa før det ankommer Southampton den 14. april. Pris på turen får man etter forespørsel. Denne reisen koster ifølge telegraph.co.uk fra 12 000 kroner (1195£).

Karibisk drømmecruise

For mange er det å være på cruise synonymt med å seile i Karibia, noe denne cruiseturen nettopp gjør. Gå på skipet "Celebrity Solstice" fra Celebrity Cruises i Fort Lauderdale og bli med til de karibiske øyene Puerto Rico, Tortola i de britiske Jomfruøyene og St Maarten før skipet seiler tilbake til Fort Lauderdale igjen. Avreise er 28. mars og prisen ligger fra 12 600 kroner og oppover.

På grunn av endringer i valutakurs tar vi forbehold om at prisene i artikkelen kan endre seg.

Les også:

Barnas favorittcruise

Salget går unna for Hurtigruten

Tilbake til Klikk reise

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning