Denne må du prøve

Frisyren som passer til alt

Det finnes en frisyre som er elegant, praktisk, festfin og trendy på samme tid!

ELEGANT KNUTE: Modellene på visningen til Stella McCartney har frisyren som passer til alle anledninger.

ELEGANT KNUTE: Modellene på visningen til Stella McCartney har frisyren som passer til alle anledninger. Foto: Foto: Fashionactive

Publisert Oppdatert

Den lave hårknuten ble sett på utallige visninger denne sesongen.

Det er rett og slett den ultimate frisyren denne vinteren, siden den gjenspeiler flere av de viktigste trendene i én og samme frisyre.

Den er både stram og minimalistisk, har den brede sideskillen som har vært overalt denne sesongen, og kan i tillegg gjøres både glatt eller rufsete, alt etter ønske.

Céline viste en supertrendy variant denne vinteren, med bred og rufsete sideskill og håret samlet i en lav knute bak. Om du ønsker en mer festfin variant, er Stella McCartneys lave knute helt perfekt. Her er håret glatt uten at det er helt sleik, og knuten er helt enkel og klassisk bak.

Salvatore Ferragamo viste en mer kunstnerisk utførelse på sin knute, her var håret tvinnet og ble så knytt i en knute før det ble festet bak.

En lignende effekt kan fås ved å flette hestehalen i stedet for å bare tvinne den.

Perfekt til hverdags

Hestehalen har blitt utnevnt som den ultimate hverdagsfrisyren, men den lave knuten er like enkel å få til, og ser dessuten hakket mer velfrisert ut.

Har du tynt, nordisk hår, er også en knute å foretrekke, siden den i større grad skjuler hvor tynt håret enn en hestehale.

Og det beste av alt, frisyren tar ikke mer enn noen minutter å lage, og absolutt alle kan få det til selv.

Se hvordan under bildet!

KNUTE: YSL, Salvatore Ferragamo og Stella McCartney var blant designerne som valgte lav knute på sine modeller.

KNUTE: YSL, Salvatore Ferragamo og Stella McCartney var blant designerne som valgte lav knute på sine modeller. Foto: Foto: Fashionactive

Slik får du looken

1. Gre håret og lag sideskill. Jo bredere hårskillen er, dess mer elegant blir frisyren.

2. Samle håret i en lav hestehale og fest med hårstrikk. Tvinn hestehalen til en pølse og snurr den rundt hårstrikken. Fest håret med strikk eller spenner.

3. Legg ned småhår med en hårstylingkrem for en glatt look. Avslutt med å spraye glansspray over håret for en ekstra speilblank overflate.

Du kan også preparere håret med en saltvannsspray eller teksturspray først, og på den måten lage en løsere hestehale før du begynner om du vil ha en mer rufsete frisyre.

Les også:

DETTE TRENGER DU: Fra venstre: Hårstrikker fra HM (kr 20), Shu Uemura Cotton uzu flexible cream (kr 350), Sebastian Liquid gloss glansspray, kr 310. Denman hårbørste med naturbust, kr 370.

DETTE TRENGER DU: Fra venstre: Hårstrikker fra HM (kr 20), Shu Uemura Cotton uzu flexible cream (kr 350), Sebastian Liquid gloss glansspray, kr 310. Denman hårbørste med naturbust, kr 370. Foto: Foto: Produsenten

Nå skal du ha hentesveis

Tre enkle hverdagsfrisyrer

Alle vil ha håret hennes

Her er de beste nettbutikkene

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning