Skjønnhetstips

Dette har Rachel Bilson i sminkepungen

O.C-stjernen Rachel Bilson (30) elsker gode skjønnhetskupp. For eksempel elsker hun stylingkremen Kérastase Nutrive Nectar Thermique, som hun synes redder uregjerlig hår.

ARDEN-FAN: Med leppepomade, blush i kinnene og litt maskara er Rachel Bilson "good to go". Men på fest, kjører hun gjerne på med sotede øyne.

ARDEN-FAN: Med leppepomade, blush i kinnene og litt maskara er Rachel Bilson "good to go". Men på fest, kjører hun gjerne på med sotede øyne. Foto: FOTO: Bulls og produsentene

Publisert Oppdatert

Skuespilleren Rachel Bilson (30), mest kjent fra TV-serien «The O.C.», imponerer stadig på den røde løperen, og hylles for sin kule og avslappede stil.

På fester og den røde løperen pynter hun seg gjerne opp med dramatiske, sotede øyne og svart mascara, men til daglig bruker hun minimalt med sminke.

- Jeg liker å holde det enkelt. Min sminkerutine til hverdags består stort sett av leppepomade, blush i kinnene og litt maskara, sier hun.

Skjønnhetskupp

Hun går heller ikke av veien for noen reale skjønnhetskupp, de aller fleste favorittproduktene hennes passer både sminke- og pengepungen vår:

1. - Chanel Rouge Allure lipstick brilliant er den perfekte røde leppestiften! (kr 300)

2. - Jeg elsker Elizabeth Ardens Eight Hour Cream. Den kan brukes til alt og gir huden min en fuktet og fin look, sier Rachel, som blander et par dråper Eight Hour Cream i ansiktskremen. (kr 325).

HOT PÅ BUDSJETT: De aller fleste av Rachels skjønnhetsfavoritter passer både sminke- og pengepungen vår.

HOT PÅ BUDSJETT: De aller fleste av Rachels skjønnhetsfavoritter passer både sminke- og pengepungen vår. Foto: FOTO: Produsentene

3. - Jeg er helt besatt av hårsprayen L`Oréal Elnett! Sier Rachel. Den gode, gamle klassikeren koster 79.

4. Rachel elsker solpudderet Bronzing powder fra Bobbi Brown, kr 310. - Jeg legger det i kinnene og på øyelokkene for en naturlig glød.

5. Blant budsjettfavorittene til Rachel finner vi dette glødgivende pudderet. Benefit Dandelion face powder, kr 240.

6. Rachel rammer inn øynene sine med sort kajal når hun skal pynte seg litt ekstra. - Jeg bruker Wet'n wild eyeliner, den er både billig og best. (Kr 39).

7. Til fest liker Rachel å bruke denne kremskyggen fra Yves Saint Laurent. Den heter Fard Lumiere waterproof cream eyeshadow i fargen amethyst grey, kr 255.

8. - Jeg liker leppepomader som gir et hint av farge, sier Rachel. Denne er fra Nivea, og koster 29.

9. - Dette er en livredder for brusete hår. Fordel den ut i håret for å gjøre det mykt og håndterlig, Kérastase Nutrive Nectar thermique, kr 270.

Kilder: Grazia, Modelinia.com, People, Complex Magazine og Elle UK.

Les også:

De beste nettbutikkene

Fra vinterblek til duggfrisk med ett produkt!

Redningsbøyene motebloggerne tyr til i kleskrise

Stor test av neglelakker

Dette har supermodellen i sminkepungen

Hudpleieguruens beste kvisetips

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning