Depps hemmeligheter

Opplev ukjente sider ved Johnny Depp!

Johnny Depp

Johnny Depp Foto: Foto:Bulls

Publisert Oppdatert
Johnny Depp

Johnny Depp Foto: Foto: Bulls

Superhunk Johnny Depp (46) ble ikke født som kjendis. Han måtte innom mange rare yrker før han fant sin rolle i arbeidslivet. Til Det Nye avslører Johnny at han tidligere jobbet som veiarbeider, penneselger, lagde t-skjorter med trykk og pumpet bensin på bensinstasjon (tenker det var mange damer som ble akutt blonde og desperat trengte hjelp til å finne ut av den vanskelige bensinpumpa...). Den minst luktfrie jobben var som mekaniker, med kloakken som spesialfelt.

Beltedyr i skapet

På 90-tallet hadde skuespilleren en utagerende periode som det så fint heter i de kongelige kretser. Da han ble arrestert for å rasere et hotellrom, skyldte han på beltedyret han var overbevist om hadde tatt bolig i skapet. Snakk om uoppdragent beltedyr! Har du først rasert et hotellrom, så får du søren med ta straffen for det også.

Romantiker

Superelskeren innrømmer også at han er romantisk anlagt. Han har blant annet sett den klassiske kjærlighetsfilmen Stormfulle høyder ti ganger. Han har også hatt sin andel stormfulle forhold. Tidligere kjærester er blant andre skuespillerkollega Winona Ryder, supermodell Kate Moss og Dirty Dancing-stjernen Jennifer Grey. I dag er han kjæreste med Vanessa Paradis (36), som også er mor til hans to barn, Lily-Rose (10) og Jack (7).

Ingen fan

Skuespilleren er ingen fan av seg selv. Han liker ikke å se egne filmer og unngår også å se gamle filmer han har spilt i.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning