Chand har X Factor!

Norges første X Factor-vinner er kåret!

Chand gikk av med seieren i X factor

Chand gikk av med seieren i X factor Foto: Stella

Publisert Oppdatert
Dommerne, Jan Fredrik Karlsen, Mira Craig og Peter Peters var i knallform, selv om de i finalen var fratatt all makt.

Dommerne, Jan Fredrik Karlsen, Mira Craig og Peter Peters var i knallform, selv om de i finalen var fratatt all makt. Foto: Stella

- Tusen takk! Jeg hadde ikke forventet dette, sa en glad og forvirret Chand, før han ble omkranset av mentor Jan Fredrik Karlsen, de rørte foreldrene sine, hysteriske fans og et myldrende hav av pressefotografer.

DET NYE-FORUM: Hva synes du om Chands seier?

Shackles vant salen

Etter jublene fra de 12 000 publikumerne å dømme, var det derimot Shackles som var storfavoritt i salen på Telenor Arena, under X Factors finalesending fredag 18. desember. Likevel var det Chand som gikk av med den gjeve seieren etter å ha mottatt flest stemmer per sms og telefon, og den sexy jentegruppa måtte ta til takke med andreplassen.

- Vi er bare kjempeglade for å få være med på dette, og det som skjer, det skjer. Sa jentene, før den nerveprirrende dommen ble lest opp.

I tillegg til et forrykende show fra de to finalistene, fikk publikum og seerne også nyte opptredener fra Madcon, folkefavoritt og utstemte Elin og mentor Mira Craig.

Opplagte dommere

Dommerene var i upåklagelig humør og hadde bare gode tilbakemeldinger å gi deltagerne, likevel var det som vanlig lett å se at de heier mest på sine egne.

Synes du rett vinner ble kåret? Diskuter under dette innlegget.

Les også:

LISE BESØKTE DET NYE: Det Nyes redaksjon fikk besøk av de nå utstemte Lise Mæland (19), Pernille Svendsen Øiestad (17) og Gabrielle Leithaug (24). De tre jentene fikk styling, hår og makeup av skjønnhetsansvarlig Julie Botnen, stylist Rubi Sørvik og Sunsilk. Se video fra besøket!

Shackles måtte ta til takke med andreplassen.

Shackles måtte ta til takke med andreplassen. Foto: Stella

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning