Brittany Murphy er død

Stjernen var svært syk i dagene før hjertestanset.

Publisert Oppdatert

I følge nettsiden TMZ.com, hadde Brittany Murphy klaget til venner og familie over dårlig form og influensalignende symptomer i dagene før dødsfallet.

Brittany hadde et spesielt nært og fint forhold til sin mor, og det var nettopp hun som fant datteren livløs på badegulvet. Det var tydelig at stjernen hadde kastet opp mye og vært dårlig før hun døde. På badet kunne ambulansepersonellet finne mange reseptbelagte legemidler, men ingen ulovlige. Brittanys ektemann skal ikke ha ønsket obduksjon, men det skal gjennomføres likevel. Først når den er klar senere denne uken, vil det fastslås hvorfor Brittany døde av hjertestans.

Savnet av vennene

«I dag mistet verden en liten dose solskinn. Jeg sender mine dypeste kondolanser til Brittanys familie, ektemannen og hennes enestående mor Sharon», skrev ekskjæresten Ashton Kutcher på sin Twitter-profil, like etter at dødsfallet ble kjent. Brittanys familie har uttalt til pressen at hun var deres skinnende stjerne og at hun vil bli dypt savnet.

Brittany har spilt i en rekke store filmer, som Clueless sammen med Alicia Silverstone, 8 Mile med Eminem, The Uptown Girls med Dakota Fanning og Sin City med blandt andre Bruce Willis og Jessica Alba.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning