Bli med på covershoot

Få oppskriften bak modellen Hindas flotte sommermakeup.

Publisert Oppdatert

Det Nyes sommernummer er nå i butikkene, med modellen Hinda (Team Models) på coveret. Hun har på seg bikinien som følger med i bladet. Beachlooken er stylet opp med gullsmykker fra Indiska, Oasis og Accessorize. Sminken er sommerlig og frisk, og Det Nyes skjønnhetsansvarlige deler gjerne hemmelighetene bak makeupen med deg.

Se også: På fashionshoot med Det Nye

Julies oppskrift:

1: Vi startet med å legge en korallfarget neglelakk fra Chanel. Sesongens fineste farge heter Orange Fizz og koster ca 195 kr. To lag gjør at fargen blir tett og holder lenge!

2: La Prairie sin magiske concealer koster rundt 400 kr, men er til gjengjeld den aller beste på markedet. Den demper både blå ringer, røde prikker og urenheter.

3: Videre la jeg ID Bare Minerals foundationpudder med kost. Dette er et pudder som smelter på huden og ser supernaturlig og fint ut. Min favoritt-foundation!

Les også: Julies favoritter

4: Solpudder ble lagt i hele ansiktet, men det er viktig at det ser naturlig ut - ikke overdriv! Det beste på markedet syns jeg er Dior Bronze matte sunshine spf 20.

5: Den ferskenfarga rougen er fra Nars (finnes dessverre ikke i Norge) men det finnes mange fine alternativer. Maybelline har fine farger, synes jeg. Sentrer fargen på eplekinnene og dus fargen ut med en litt større kost. Pass på overgangene, rougen skal ikke være for markert.

6: Skimmeret som ble lagt over rougen, på kinnbeinene, er fra Bobby Brown. Legg gjerne litt skimmer på neseryggen, i pannen og på haken for ekstra glød.

Les også: Fremhev høye kinnbein

7: Legg gullskygge fra vippekanten og opp til brynet, og legg deretter en bronsefarget skygge under øyet.

8: Ram inn øyet med en knall turkis kajal som du legger en turkis skygge over. På den måten blir kajalstreken mykere og fargen blir mer intens.

Les også: Kosmetikkkupp til under 150!

9: Velg en maskara som gjør vippene laaaange. Min favoritt om dagen kommer fra Maybelline. Vippetang er et fint verktøy for deg som sliter med uregjerlige vipper som ikke har en naturlig bøy!

Les også: Bli vippefin - de beste maskaraene

10: Avslutt med leppene. Her brukte jeg tilslutt en ferskenfarget gloss fra Tarte.

Stjel coverlooken:

Det Nye MakeUp nr. 1

Det Nye MakeUp nr. 2

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning