Enten de er på vei nedover den røde løperen, eller bare skal en svipptur innom nærmeste matbutikk, kan du banne på at en eller annen paparazzi-fotograf gjerne vil få med seg den minste lille bevegelse de foretar seg.

Det resulterer i at disse kjendisene får hver eneste rubbel og bit av livet dokumentert. På både godt og vondt.

Ja, for du har helt sikkert et par bilder du helst skulle vært foruten i fotoalbumet. Og mens du bare kan lukke øynene og bla videre, kan ikke disse kjendisene gjøre akkurat det...

For det er ofte disse bildene som klistrer seg fast til både magasinforsider og hjernebarken. Én uheldig look - enten det skyldes en sminkefri dag, en uheldig farge på håret eller et par briller, og kjendisene ser plutselig ti år eldre - eller yngre ut. Men klarer du å oppdage det...?

Her har vi samlet åtte bilder av kjendisene. Noen tatt samme år, andre fra en god stund tilbake og et par med noen få års mellomrom. Men ser du hva som er hva?

Les også:

Eier du et par av disse? Da må du lese denne saken

Dette buksetrikset må du få med deg

Her er sannheten om skjønnhet

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!