Ja, vi er fullt klar over at det finnes like mange frisyrer som det finnes meninger der ute. Likevel velger vi å stille alle gutter det samme spørsmålet; Hvordan vil dere helst at dama skal se ut på håret?

Under får du fem svaralternativer: Helt kort, eller «The Pixie» som den også kalles, langt og gradert, bobben, langt med pannelugg eller halvlangt og oppklipt - også kjent som «The Shag».

Grunnen til at vi har valgt ut nettopp disse fem hårvariantene, er fordi de ofte blir referert til som «de fem frisyrene alle kvinner kler». Men hva sier egentlig gutta til det?

Du trenger ikke like alle variantene av den samme frisyren, men heller gå for den looken du mener er din favoritt. Så stem, stem!

De fem ulike hårfrisyrene:

Helt kort - «The Pixie»: Pixien er en helt kort frisyre der håret gjerne er klippet en smule kortere i nakken og på sidene enn på toppen av hodet.

Langt og gradert: Langt hår som er gradert - altså klippet opp.

Bobben: Forekommer i utallige varianter - enten den er rocka, røff, feminin eller elegante i skikkelig Great Gatsby-stil. Et typisk særtrekk ved denne klippen er at håret er klippet rett, altså i samme lengde, rundt hele hodet, gjerne i høyde med kjeven. Har ofte lugg.

Langt med pannelugg: Enten luggen er tykk, lang, luftig eller kort.

Halvlangt og oppklipt - «The Shag»: En nokså rocka klipp, også omtalt som «bedhead». En halvlang frisyre som er oppklipt.

Avstemning

Gutter: Hvilken hårfrisyre liker dere best?

Hvilken frisyre liker gutta best?
5% stemmer
Helt kort - «The Pixie»
Hvordan vil du at dama skal se ut på håret?
59% stemmer
Langt og gradert
Hvordan vil dere at dama skal se ut på håret?
10% stemmer
Bobben
Hvordan vil dere at dama skal se ut på håret?
8% stemmer
Langt med pannelugg
Hvordan vil dere at dama skal se ut på håret?
18% stemmer
Halvlangt og oppklipt - «The Shag»
Hvilken frisyre liker gutta best?

HELT KORT - «THE PIXIE»: Pixien er en helt kort frisyre der håret gjerne er klippet en smule kortere i nakken og på sidene enn på toppen av hodet. © FOTO: Stella Pictures

Hvordan vil du at dama skal se ut på håret?

LANGT OG GRADERT: Langt hår som er klippet opp, eller gradert. © FOTO: Stella Pictures

Hvordan vil dere at dama skal se ut på håret?

BOBBEN: Forekommer i utallige varianter - enten den er rocka, røff, feminin eller elegante i skikkelig Great Gatsby-stil. Et typisk særtrekk ved denne klippen er at håret er klippet rett, eller i samme lengde, rundt hele hodet, gjerne i høyde med kjeven. Har ofte lugg. © FOTO: Stella Pictures

Hvordan vil dere at dama skal se ut på håret?

LANGT MED PANNELUGG: Enten luggen er tykk, lang, luftig eller kort. © FOTO: Stella Pictures

Hvordan vil dere at dama skal se ut på håret?

HALVLANGT OG OPPKLIPT - «THE SHAG»: En nokså rocka klipp, også omtalt som «bedhead». En halvlang frisyre som er oppklipt. © FOTO: Stella Pictures

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!