Når negler utsettes for lave temperaturer blir de fort tørre og flisete, noe som ikke er spesielt attraktivt. Vil du unngå det bør du derfor sette av litt ekstra tid nå om vintereren til å stelle neglene dine,

Det er ikke mye som skal til for å holde dem velstelte. Skrubb dem godt i varmt vann, og bruk deretter en olje på neglebåndene. Du kan også helle oljen i en bolle og sitte med hendene oppi i ti minutter.

Bruk deretter en fil for å file ned kantede og flistete negler, og avslutt med en blank neglelakk for å forhindre misfarging.

Kosthold er viktig

Akkurat som med resten av kroppen, reflekteres kostholdet vårt i neglene. Får vi i oss de rette næringsstoffene, vil neglene se sunne og friske ut.

Noen mener at B-vitaminer har en positiv effekt på hud og negler, så sliter du med flisete negler, kan det være verdt å prøve et kosttilskudd med B-vitaminer.

Under har vi samlet artiklene du trenger for å få de neglene du drømmer om, sånn at du aldri mer trenger å skjule hendene dine på daten.

Share

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!