Selv om kjendisene bruker både stylister, makeupartister og frisører for å få det perfekte antrekket, sminken og håret når de skal gå den røde løperen, er det ikke alltid resultatet er like heldig.

For selv om noe kanskje høres ut som en god idé på papiret, er det ikke alltid like vakkert i realiteten. Og det er ikke alltid looken passer like godt på oss vanlige dødelige når vi «bare» skal en tur ut på byen eller på fest.

Som for eksempel blå øyenskygge. Det er utrolig vanskelig å få det til å se pent ut - til og med dyktige makeupartister sliter av og til med dette, og da kan man bare tenke seg hvor vanskelig det er for den vanlige jenta i gata. Både Kate Beckinsale og Mandy Moore har testet ut denne trenden, men resultatet var ikke like heldig.

Eller hva med mørke lilla leppestift? Det ser kult ut på Rihanna, men ville det sett like bra ut på Kari Nordmann?

Vi har derfor funnet frem til et par sminkestiler stjernen har testet ut, med mer eller mindre hell. Stem på om du ville våget å gå for de samme lookene under.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!