Kjekke Cory Monteith har fortalt sine Twitter-venner om sine spennende påskeplaner. © Foto: Stella Pictures

Glee, fra venstre, Kurt (Chris Colfer, Artie (Kevin McHale), Mercedes (Amber Riley), Rachel (Lea Michele), Tina (Jenna Ushkowitz) og Finn (Cory Monteith).

Glee, fra venstre, Kurt (Chris Colfer, Artie (Kevin McHale), Mercedes (Amber Riley), Rachel (Lea Michele), Tina (Jenna Ushkowitz) og Finn (Cory Monteith). © Fox/TV2

Will (Matthew Morrison) er Glee-klubbens leder. Sue (Jane LYnch) spiller en usympatisk gymlærer som stikker kjepper i hjulene for ham.

Will (Matthew Morrison) er Glee-klubbens leder. Sue (Jane LYnch) spiller en usympatisk gymlærer som stikker kjepper i hjulene for ham. © Foto: Fox/TV 2

Glee, serien med masse bra musikk, humor, forrykende opptredener og nerdete og uperfekte karakterer, er blitt en enorm hit i USA og har en stor tilhengerskare også her hjemme. Tydeligvis er serien også god nok underholdning for selveste presidentfamilien.

I følge The Ausiello Files har produsentene av Glee endret de opprinnelige planene sine for å kunne oppfylle presidentfamiliens ønsker. Det ryktes at Michelle Obama og døtrene er ivrige Glee-fans, og under deres The White House Easter Egg Roll mandag 5. april får de oppleve nerde-koret live hjemme i sin egen hage.

The White House Easter Egg Roll er en stor, årlig påskefeiring hvor barn mellom tre og seks år kan delta i letingen etter treegg som er gjemt i Det hvite hus' hage. Presidenten, førstedamen og barna, samt andre kjendiser vil være tilstede og leke med barna som deltar.

Cory Monteith, som spiller kjekkasen Finn i serien, har allerede informert sine venner på Twitter om den store hendelsen.

Share

Glee har byttet sendetid

Serien, som før ble sendt på TV2 på onsdager, er nå flyttet til søndager klokken 19.00. Dette for å tiltrekke seg flere yngre seere. Barneoppdragelses-programmet Supernanny har nå tatt over for Glee som onsdagens kveldsunderholdning. TV 2 sier de har fått mange henvendelser fra yngre seere som ønsker at serien skal flyttes til et tidligere tidspunkt:

- Glee har en ung målgruppe, og vi fant ut at 21.40 ikke gjorde Glee tilgjengelig nok for våre yngre seere, sier Benedikte Hagesæther, presseansvarlig for Glee i TV 2 til VG Nett.

Les også:

Mer om serien: Hurra for taperne!

Se Lea Michele, kjent som ambisiøse Rachel i sin vakre, grønne kjole : Stjernegrønn fashion

Delta i DET NYEs diskusjonsforum

Følger du med på Glee? Hva synes du om serien? Og hva synes du om endringen av sendetiden? Diskuter her.

Musikalkomedien Glee handler om en sanggruppe på high school.

Musikalkomedien Glee handler om en sanggruppe på high school. © Fox/TV 2

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!