© Foto: Stella

Superstjernen Drew Barrymore er på sitt tredje tiår som skuespiller. Hun debuterte som filmskuespiller da hun var fem år gammel i science fiction thrilleren Altered States, men det var hennes fantastiske innsats som nydelige Gertie i Steven Spielbergs E.T i 1982 som satte henne på stjernekartet for alltid.

Etter dette har vi sett henne i flere store drama-, komedie- og skrekkfilmer. I tillegg til at hun spiller, har hun også suksess bak kamera som produsent for filmene Never Been Kissed, Charile's Angels and 50 First Dates. I sommer debuterte Drew som regissør i filmen Whip It!, også her hadde hun en rolle selv.

Drew har vunnet en rekke priser opp igjennom årene. Nylig så vi henne som lykkelig vinner av både Golden Globe og SAG Awards for sin rolle i miniserien Grey Gardens.

Share

Som ambassadør mot sult for The UN World Food Programme er Drew opptatt av katastrofen i Haiti og oppfordrer alle sine fans til å støtte ofrene. Se hennes oppfordring her.

LES OGSÅ: Kjolene som vant på den røde løperen.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!