Mary-Kate Olsen er blitt et stilikon de siste årene, og looken hennes blir ofte kopiert.

Hun er kjent for å eksperimentere med både hår, klær og makeup, men hun ser alltid casual og kul ut.

Samtidig vitner hennes blonde krøller og knallrøde lepper om Hollywood-glamour på sitt aller beste.

Under får du vite hvordan du kan få Mary-kate Olsen sin trendy hårfrisyre.

1: Spray håret med teksturprodukt.=

1: Spray håret med teksturprodukt. © Foto: Gry Traaen

1. Bruk et teksturprodukt

Spray håret med et teksturprodukt, slik at krøllene sitter bedre.

Har du stritt hår som ikke lar seg krølle så lett, kan det være en fordel å starte med vått hår, slik at du får jobbet teksturproduktet godt inn.

2: Krøll håret med krølltang.=

2: Krøll håret med krølltang. © Foto: Gry Traaen

2. Begynn i nakken

Start med å krølle håret i nakken med en stor krølltang.

Del opp håret i små seksjoner, slik at alt håret blir gjennomvarmt av tangen.

Jobb deg fra nakken mot pannen, og fest hver krøll med en liten spenne. Da blir resultatet finere og krøllene varer lenger.

Når hele håret er ferdig, sprayer du det med en spray som gir bra hold.

La krøllene hvile i noen minutter før du tar dem ut av spennene.

3: Skill krøllene med hendene.=

3: Skill krøllene med hendene. © Foto: Gry Traaen

3. Tupér håret på krona

Ta ut spennene på samme måte som du festet dem, fra nakken og opp til pannen.

Ønsker du volum på toppen, kan du tupere litt med en kam på krona.

Dra deler av håret til siden hvis du ønsker deg sideskill slik som Mary Kate Olsen. Fest med spenner slik at håret ligger den veien du vil, og husk å skjule spennene med håret.

Dra hendene gjennom krøllene og skill dem fra hverandre.

FRA VENSTRE: Sebastian Texturizer Flexible Bodyfying Gel (kr 350), Braun Satin Hair krølltang (kr 599), Wella High Hair Finishing Spray Strong Control (kr 210).=

FRA VENSTRE: Sebastian Texturizer Flexible Bodyfying Gel (kr 350), Braun Satin Hair krølltang (kr 599), Wella High Hair Finishing Spray Strong Control (kr 210). © Foto: produsenten

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!