Chand, Tommy og Mari

SJARMØRER: Det Nyes Silje sammen med Chand, Tommy og Mari. © Foto: Lise Bullen

HENGER MED: Lise Mæland er fortsatt med! FOTO:STELLA

HENGER MED: Lise Mæland er fortsatt med! © Foto: Stella

Favoritt og kjekkas Tommy Fredvang (27) måtte fredag ta farvel med X-factor sirkuset etter å ha vært i duell med konkurrent Lise Mæland (19).

Mange spådde at Stavanger-gutten var den som skulle stikke av med seieren i årets X-factor, men fredag fikk han for få stemmer av seerne, og da dommerne skulle si sin mening var det kun mentor Jan Fredrik Karlsen som ønsket å se Tommy videre.

Nå er det kun fire igjen som kniver om seieren. I tillegg til Lise kjemper Mari Lorentzen, Chand Torsvik og gruppen Shackles.

Var det riktig avgjørelse av dommerene å la Tommy gå? Gi din stemme i vår poll.

LISE BESØKTE DET NYE: Nylig besøkte Lise Det Nyes redaksjon, hun hadde med seg nå utstemte Pernille Svendsen Øiestad (17) og Gabrielle Leithaug (24). De tre jentene fikk styling, hår og makeup av skjønnhetsansvarlig Julie Botnen, stylist Rubi Sørvik og Sunsilk. Se video fra besøket!

LES DET I DET NYE: I Det Nye nr. 16 kan du oppleve Tommy og de andre deltagerne backstage.

VINN: Fire VIP-billetter til finalen i X-factor kan bli dine! Delta i konkurransen.

DIN MENING: Hvem heier du på i X-factor og hva synes du om at Tommy har røket ut? Bli med å diskutere i kommentarfeltet.

Avstemning

Var det riktig at Tommy røk ut?

29% stemmer
Ja
71% stemmer
Nei
Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!