KJEKKAS: Er Tommy din favoritt i X-factor? Kanskje er det han du får se når du får med deg finalen fra VIP-avdelingen!

KJEKKAS: Er Tommy din favoritt i X-factor? Kanskje er det han du får se når du får med deg finalen fra VIP-avdelingen! © Foto: TV2

- Tommy må vinne hele greia! Han har "full pakke": han er en dyktig sanger, god låtskriver, spiller gitar, er kjekk og sjarmerende og ikke minst utrolig hyggelig! sier Maiapia, som gikk på samme skole som han for noen år siden.

- Håper alle stemmer Tommy til finalen! oppfordrer hun i Det Nye-forumet.

Hun er ikke den eneste.

- Tommy har alt. Jeg tror jeg er forelsket i den gutten, skriver Marti.

Les også: Tommys hemmelighet

Tommy Fredvang synger så leserne blir mo i knærne.

- Jeg kunne hørt på Tommy hele dagen og natten! Han har en smooth stemme, et ærlig uttrykk og han er deilig å se på! Jeg sender ut alle mine positive vibber til Tommy! Jeg vet at han kommer til å fortsette å være ydmyk og ærlig, selv om han skulle vinne hele X-factor, skriver Guardian Angel.

Marianne er overbevist:

- Tommy fortjener soleklart å vinne X factor. Han har en rå stemme! sier hun.

Diskuter med Det Nye-jentene

Er du enig i at Tommy er den soleklare vinneren av X-factor? Eller er han oppskrytt? Del din mening i Det Nye-forumet! Legg ved mailadressen din, så kan du bli den heldige vinneren av billetter til X-factor-finalen!

Si din mening om X-factor

LES DET I DET NYE: I Det Nye nr 16 møter du Tommy og resten av X-factor-gjengen. Det Nye har fulgt dramatikken backstage!

BIDRA: Post et bilde av deg selv i ditt kuleste antrekk! Og du kan få bildet ditt på trykk i Det Nye. Legg ved kontaktinfo og gjerne informasjon om klærene. Post ditt streetfashion-bilde

Flere måter å bidra i Det Nye? Sjekk ut Lesernes Det Nye

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!