KLINTE TIL: Stjerneparet Katarina Flatland og Rosenborgspilleren Vadim Demidov viste sin kjærlighet bak kulissene til X-factor.

KLINTE TIL: Stjerneparet Katarina Flatland, som er programleder for Xtra Factor, og Rosenborgspilleren Vadim Demidov viste sin kjærlighet bak kulissene til X-factor. © Foto: Stella

COMEBACK: A1 er tilbake, og fremførte sin nye hit på X-factor denne fredagen. Her er boybandkjekkasen Ben.

COMEBACK: A1 er tilbake, og fremførte sin nye hit på X-factor denne fredagen. Her er boybandkjekkasen Ben på scenen. © Foto: Stella

Var søstrene Julie og Lise Tverrå Johnsen dine favoritter i X-factor, er du pent nødt til å finne deg noen nye å heie på. Fredag ble siste kveld i rampelyset for jentene. De avsluttet sin X-factorkarriere med å synge LeAnn Rimes' Cant Fight The Moonlight, men klarte ikke å imponere dommer Jan Fredrik Karlsen.

- Dere er kule, men det var surt hele veien, sa Jan Fredrik da jentene var ferdige med å synge.

Bli med å diskutere om Johnsons Sisters hadde fortjent en plass i finalen, eller hvem som burde vinne! Og DU kan vinne billetter til den store finalen på Telenor Arena 18. desember. Klikk for å delta!

Dommer og bandcoach Mira Craig var ikke fornøyd med å se søstrene reise hjem, men konkluderte med at...

- The Show must go on!

Like etter sending var det ikke vanskelig å se at Mira synes det var tungt at enda en gruppe røk ut av konkurransen.

- Jeg har det litt kjipt akkurat nå. Jeg skjønner bare ikke helt hva som foregår. Det eneste jeg kan tenke er at Norge ikke vil ha en gruppe, men jeg vil jo ikke tenke det heller, sa Mira ifølge Kjendis.no.

LES OGSÅ: Vinn fem romantiske filmer

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!