Vokalist og låtskriver Susanna Wallumrød i tomannsbandet Susanna and The Magical Orchestra beskriver musikken som lavmælt og inderlig.

- Men det er absolutt dansbart. Vi har lagt vekt på elektronika-elementer og bruker mye trommer, både live og digitale, sier hun om tomanns prosjektet hun har sammen med makker Morten Qvenlid. Sjekk musikken på bandets hjemmesider.

- Hvilke artister har vært inspirasjonen?

- Siden platen har blitt laget over en periode på to år har vi har rukket å komme igjennom en ganske stor bunke. Vi hørte mye blant annet mye på Kelis faktisk, og en del gamle Phil Collins-plater, Beck og Michael Jackson.

Tidligere har genibetegnelsene og terningkast med femmere vært mange. Blant annet skrev selveste The New York Times en strålende anmeldelse av en konsert med Susanna i fjor. Nå innrømmer hun at de har høye ambisjoner for mottagelsen av den nye plata, samtidig som hun er usikker på hvor mye hun tør håpe på i alle falloffentlig.

- Mange artister snakker om drømmen om verdensherredømme?

- Det blir litt voldsomt! Selv om jeg mener musikken vår minner om pop og er lett tilgjengelig.

- «Indieherredømme» passer kanskje bedre?

- Ja, heller noe sånt.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!