Laveste flypriser til Thailand

Det finnes ingen annen tid på året hvor turene til Thailand er billigere enn på sensommeren og høsten. Det er på denne tiden av året at du får aller mest for pengene om du ønsker å feriere eksotisk.

Turer til utvalgte steder i Thailand får du nå til halv pris av det som er vanlig i høysesongen.

I Norge er Star Tour den eneste charteroperatøren som arrangerer turer til Thailand i sommermånedene.

- Turene til Thailand blir ikke billigere enn de er i september og begynnelsen av oktober. Så har man ferie tilgode er det bare å løpe og kjøpe, sier informasjonssjef i Star Tour, Lena S. Petersson.

Finn restplasser til Thailand

Hos selskapet kan du for tiden finne turer til Thailand i august, september og oktober helt ned i 7.300 kroner. Dette er et priseksempel per person for to uker på firestjerners hotell på Karon Beach i Phuket.

- Mange blir skremt av at det er regntid der borte nå. Er det like fint i Thailand nå som midt på vinteren?

- Thailand er et eksotisk land og regntiden skremmer noen, men sammenliknet med være vi har hatt her i Norge i sommer, så kan vi sette ordet "regntid" i gåseøyne. De tørreste månedene er desember, januar, februar og mars, men det kan like gjerne hende at det regner i februar som nå. Jeg snakket nylig med en person som hadde tilbrakt to uker i Thailand i sommer. Vedkommende hadde opplevd to regnskurer i løpet av tiden, sier Petersson.

Du kan soom alternativ til charter bestille fly til Bangkok, Phuket eller Krabi og deretter ordne deg hotell på egen hånd.

Fly til Phuket i Thailand får du ned i 4.263 kroner. Til Bangkok kommer du for 4.755 kroner.

Søk etter billig fly til Thailand her

Les også:

Spektakulere fjellformasjoner i Thailand

Hua Hin - mye mer enn badeferie

Tilbake til Klikk Reise

Les hele saken
Les alt om:

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!