HUNDESENG: De hundeglade hotelleierne er besatt av hunder. Inne på rommene er det ikke tilfeldig at sengegavelen er dekorert med hundefigurer.=

HUNDESENG: De hundeglade hotelleierne er besatt av hunder. Inne på rommene er det ikke tilfeldig at sengegavelen er dekorert med hundefigurer. © Foto: Dog Bark Park Inn

I USA har du muligheten til å tilbringe en natt inne i magen på hundene Toby og Sweet Willy, verdens aller største beagle-hunder.

Det er det hundeglade ekteparet Fances Conklin og Dennis Sullivan som har bygget og åpnet et amerikansk bed and breakfast gjestehus ved navn Dog Bark Park Inn.

Nesten fire meter

Det usedvanlige overnattingsstedet ligger nord i staten Idaho, nærmere bestemt i byen Cottonwood. Dersom du skulle bestemme deg for å ta turen finner du hotellet langs Highway 95. Det er ikke vanskelig å få øye på det ekstraordinære Dog Bark Park da en gigantisk hund på 3,7 meter kan sees på lang avstand.

Les også:

Slik skal det drikkes

Wag Hotel - kun for hunder

Med hund i kulda

Sover i hundens munn

Man kommer seg inn på hotellrommene ved å gå gjennom magen til hunden. Man må gå opp flere trapper for å komme opp til inngangsdøren. Selve sengen og møblene finner du opp enda et nivå inne i hunden - i munnpartiet på bikkja.

Hotelleier Fances Conklin innrømmer å være lidenskapelig opptatt av hunder.

På Dog Bark Park er det å sove i hundehus en hyggelig ting

Hundehotell

SKULPTØR: Dennis Sullivan og kona jobber som kunstnere og har som arbeid å lage trefigurer av hunder. © Foto: Dog Bark Park Inn

- Det var helt naturlig for oss å lage en konstruksjon formet som en hund, skriver Fances Conklin på sine nettsider. Sammen med ektemannen Dennis Sullivan jobber hun også som kunstner og lager trefigurer av hunder.

Det spesielle overnattingsstedet har ifølge Zine Travel ført til stor pågang av gjester på jakt etter en annerledes hotellopplevelse. Rommene har både kjøleskap, aircondition og bad, og fungerer som et hvilket som helst annet overnattingsted. For å tilbringe en natt i hundehus må du betale 620 kroner per person.

Les også:

Bygger Wonkas sjokoladefabrikk

Slik blir Harry Potter-parken

Tilbake til Klikk Reise

HUND I SOLNEDGANG: Inngfangsdøren til hotellrommene er gjennom magen til hunden.=

HUND I SOLNEDGANG: Inngfangsdøren til hotellrommene er gjennom magen til hunden. © Foto: Dog Bark Park Inn

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!