I hver utgave av Det Nye MakeUp vil ekspertene sørge for at du får gode tips og guiding. De vil også svare på spørsmål fra deg, som du kan sende inn i skjemaet nedenfor.

Les også: Det Nye MakeUp nr. 1

Si din mening: Bidra med dine tanker om Det Nye MakeUp og vinn spaopphold!

Ekspertene:

Julie Christine Botnen

Julie er skjønnhetsekspert i Det Nye og Det Nye Make Up. Hun er utdannet makeupartist på Art Complexion Makeup Skole og har bachelorgrad i Fashion Journalism. Hun har tidligere jobbet sju år frilans som makeup-artist og stylist.

Følg Julies Beautybloggen, som hun skriver sammen med Cecilie Eggen.

Les mer om Julie

Cecilie H. Eggen

Cecilie er mote- og skjønnhetsansvarlig på Klikk.no, og har tidligere jobbet i Det Nye. Hun er utdannet makeup-artist, og har jobbet som rektor og faglærer på Art Complexion Make-up Skole.

Følg Cecilies blogg.

Rubi Sørvik

Rubi er utdannet fra Art Complexion Make-up Skole. Hun har jobbet som stylist for Det Nye over en lengre periode, og er nå også tilknyttet Det Nye Make Up.

Hanna Holster

Hanna er frisør og hårstylist. Til daglig er hun ansatt hos Adam & Eva i Gamlebyen i Oslo, og jobber for flere motemagasiner i Norge.

Wivian Langlie

Wivian er makeupartist. Mer informasjon kommer.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!