Tidligere har bladet Make Up & Hår kommet som bilag til Det Nye, men nå har skjønnhetsmagasinet fått en makeover og egen hylleplass i butikkene.

- Vi er et nisjeblad som det ikke finnes andre av i Norge. De fleste blader skriver litt om skjønnhet, men vi går ordentlig i dybden. Vi vil rett og slett være best på skjønnhet.

Les også: Se hva du finner i Det Nye MakeUp

Med på laget har Julie med seg det hun vil påstå å være landets beste ekspertpanel.

- Jeg er utrolig fornøyd med at vi har klart å få med alle de beste fagfolkene på både foto, makeup, hår og styling.

Blant annet er makeupartistene Cecilie Eggen og Wivian Langlie med som makeupartister. Hanna Holster svarer på alt du måtte lure på om hår. Og Rubi Sørvik er med som stylist.

Les også: Si din mening om Det Nye MakeUp og vinn spaopphold!

De siste månedene har vært preget av intenst arbeid, for at Det Nye MakeUp virkelig skulle bli Norges beste skjønnhetsmagasin. Men Julie har ikke hatt noe i mot den harde jobbingen.

- Det har vært utrolig spennende, utfordrene og ikke minst supergøy. Jeg får jo jobbe med det jeg syns er det beste i hele verden. Det har selvfølgelig gått i hundre hele veien, men jeg er utrolig stolt og fornøyd med resultatet

Les også: Det Nye MakeUp på nett!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!