Er du deppa på grunn av dårlige tider, arbeidsløs eller bare på jakt etter litt spenning? Da trenger du ikke lete mer, for en liten øy i Australia kan tilby deg drømmejobben.

Alt du trenger å gjøre er å promotere Hamilton-øya ved hjelp av en videoblogg. Dessuten mate fisk, rense bassenget og ta imot post som kommer med fly til det vesle stedet. Men du må også regne med en del dykking, snorkling og turer til så mange som mulig av de nærmeste øyene. Du trenger ingen spesielle ferdigheter og det er ingen aldersgrense. Jobben starter i juli.

Turistmyndighetene i Australia kom opp med ideen som et motstykke til den globale finanskrisen. Alt du trenger å gjøre er å sende inn en video på ett minutt der du uttrykker din interesse i the Great Barrier Reef, korallrevet som er klassifisert som et av verdens sju naturlige underverk.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!