Langelinie kai i København

RØVERKJØP: På Langelinie kai i København kan du gjøre et skikkelig designkupp. © Foto: Visit Copenhagen

Like ved turistattraksjonen Den lille havfrue ligger outletene på rekke og rad. Her kan du fort tjene inn fly- eller båtbilletten - ved å shoppe. Her finner du merkevarer til under halve prisen og utvalget er stort. Her finnes noe for enhver:

Den feminine: Noa Noa og IC Companies ligger vegg i vegg. IC Companies har merker som Jackpot, InWear og Soaked in Luxury.

Den sporty: Puma, H2O (Signal), Adidas, Nike, Fila, Helly Hansen, Kappa og Quicksilver. Her finner du både fritidsklær og treningstøy.

Den tøffe: Levi's og Katapult Nord - den siste har Diesel jeans både for dame og herre, i tillegg til sko fra Fred Perry.

Den unge: Både Noa Noa, Urban Zipcode og Ticket to Heaven har klær til barn og tenåringer.

Shopping i København

NOE FOR ENHVER: Du finner merkevarer for enhver smak, alt fra sportsmerker til kjende designere. © Foto: Visit Copenhagen

Slik finner du fram:

Kommer du med DFDS seaways fra Oslo, er det bare en kort rusletur til outletutsalgene. Befinner du deg i sentrum, er det enkleste å ta buss nummer 26. Den kjører deg til døra.

Adresse: Langlelinie Allé, på promenaden som ligger ved båtkaia.

Åpningstid: mandag til søndag 11-18

På nett: Langelinie-outlet.dk

Yvonne Ringnes Nilsen

Billig fly til København

Nå får du helgetur til København for en drøy tusenlapp. Sjekk din pris.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!