Flytende eyeliner er et av de mest geniale og effektfulle produktene som finnes - og samtidig er det få ting som har fått oss til å rive oss i håret så mange ganger foran speilet.

For det er da fryktelig vanskelig å få til!?

Et lite feilskjær blir veldig synlig med flytende eyeliner, og derfor er vi mange som blir smånervøse når vi står der og skal tegne den perfekte streken. Men la oss starte med det beste SOS-trikset først, så kan vi senke skuldrene før vi skal til pers:

Fukt en q-tips i foundation, så har du det perfekte "viskelæret" hvis du må korrigere eyelineren i etterkant.

Husk at du alltid har denne lille hjelperen ved din side, og dette klarer dere sammen. Teamwork!

STEG FOR STEG: Med en flytende eyeliner får du en enkel partylook på kort tid. © Emilie Tømmerberg

Før du starter er det lurt å tegne litt på hånden din med eyelineren for å kontrollere at du har riktig mengde produkt på penselen. Da har du mer kontroll når du skal påføre lineren.

1. Start med å legge en foundation og concealer for å dekke ujevnheter i ansiktet. På øyelokket legger du en baseskygge, eller bruker concealeren din. Om du foretrekker å lukke øyet eller se rett frem i speilet er opp til deg, men det enkleste er å starte eyelinerstreken midt på øyelokket og tegne streken ut mot øyets ytterkant. Støtt gjerne hånden mot kinnbeinet ditt, da er det enklere å tegne en jevn og fin linje. For å få "vingen" lik på begge sider kan du på forhånd markere hvor eyelineren skal stoppe med en liten prikk på hvert øye før du begynner.

2. Deretter påfører du eyelineren på samme måte, men en litt smalere strek, inn mot øyekroken. Her er det best å holde øyet åpent.

3. Bruk en rouge for å få litt farge og definisjon i ansiktet. Påfør på kinnbeina og litt på øyelokket. Leppene er finest gjennomfuktet med et lite hint av farge, så bruk gjerne en farget leppepomade.

Les bloggen til Emilie Tømmerberg her, og følg henne på Instagram: @emilietommerberg

PRODUKTENE VI BRUKTE: Chanel Vitalumiére Powder Foundation, kr 710. YSL Eyeliner Effet Faux Cils, kr 269. Giorgio Armani Cheek Fabric Blush Nr. 506, kr 320.Maybelline BabyLips Peach Kiss, kr 39. © Emilie Tømmerberg

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!