Mel B gir sexråd

- Skaff deg en vibrator!

Et leketøy kan redde sexlivet, mener Mel B.

SEXHJELP: Det finnes mange hjelpemidler til god sex. Melanie Brown fra Spice Girls deler sine erfaringer.

SEXHJELP: Det finnes mange hjelpemidler til god sex. Melanie Brown fra Spice Girls deler sine erfaringer. Foto: Foto: Stella Pictures

Publisert
SOVEROMSKAMERAT: Melanie Brown og ektemannen Stephen Belafonte vet å kose seg med hverandre.

SOVEROMSKAMERAT: Melanie Brown og ektemannen Stephen Belafonte vet å kose seg med hverandre. Foto: Foto: Stella Pictures

Melanie Brown fra Spice Girls har aldri vært av det sjenerte slaget. Nå letter hun på sløret om sitt eget sexliv. Og basert på sine erfaringer gir hun mer enn gjerne råd til andre.

Les også: Guide til sex ute

Sammen eller alene

- Mitt råd til kvinner som ikke er fullstendig tilfredsstilt på soverommet, er å investere i et sexleketøy. Jeg bruker en liten vibrator, og den gjør susen hver eneste gang, forteller Mel B til det britiske bladet Closer.

- Det fine med sexleketøy er at du kan bruke dem selv eller sammen med partneren sin, sier hun.

Les også: Den store dildo-guiden

Den tidligere Scary Spice ble overrasket da hun nylig leste en undersøkelse som sa at 75 prosent av kvinner ikke fikk orgasme under sex. For hennes del er nemlig et godt sexliv helt essensielt, og hun og ektemannen Setphen Belafonte tar seg god tid til å dyrke sex.

Les også: Bruk hendene!

- Slapp av!

Sliter du med å komme «i humør» og å finne den rette stemningen for sex? Det er kanskje en klisjé, men er man avslappet blir det meste så mye lettere.

- Jeg tenner ofte stearinlys og tar et bad, og hører på noe behagelig musikk først. Så tar jeg på noe fantastisk undertøy. Jeg har en stor samling som er reservert kun for soverommet, avslører Mel B.

Da er det bare en ting som gjenstår:

- Pass på at dere ikke blir forstyrret, og kjør på!

Les også: Slik får du multiorgasme

Tilbake til Klikk Samliv

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning