Sienna strålte i rosa

Sienna Miller sto slett ikke tilbake for Oscarstjernene.

SIENNA MILLER: Sienna så rett og slett strålende vakker ut på den røde løperen denne uken.

SIENNA MILLER: Sienna så rett og slett strålende vakker ut på den røde løperen denne uken. Foto: Foto: Stella

Publisert Oppdatert
HELFIGUR: Vakkert, sier vi!

HELFIGUR: Vakkert, sier vi! Foto: Foto: Stella

Siden fokuset har vært på Oscar-kjolene hele denne uken, tenkte vi å se på andre eventer for å se om det fantes noen aktuelle kandidater til Ukens best kledde som kunne hamle opp med de fantastiske Oscarkjolene .

Vi lette og vi fant!

Sienna Miller strålte som en liten rosa prinsesse på den røde løperen i denne drømmen av en kjole. Anledningen var Signature for Good Charity Gala på Paramount Studios i Los Angeles den 20.februar.

Les også: Oscarkjoler i rødt, svart og blått

Vintage Emanuel Ungaro

Silkekjolen er en nydelig vintage Emanuel Ungaro-kjole. Den klarer det kunststykket å være lang og rød løper-korrekt, samtidig som den unngår å bli kjedelig, altfor kongelig og formell.

Den høye splitten foran bidrar på sexyfronten. Det gjør også det faktum at den er stroppløs. Sexy er bra, så lenge det er gjort med klasse.

Les også: Oscar: Stjernene så hvitt

Skimrende stoff

Undervurder aldri kvaliteten på kjolestoffet. I Siennas kjole reflekteres lyset slik at kjolen skimrer og skaper en nydelig visuell effekt, og den tynne kvalitetssilken blafrer vakkert i vinden.

Accessoirer

Høyhælte peeptoe-sko i svart med sølvdetaljer, en elegant hardcover clutch fra Salvatore Ferragamo dekorert med speil samt et slags langt smykke festet til kjolen holder i bøtter og spann som tilbehør til denne kjolen.

Hår og makeup

Håret er avslappet, makeupen naturlig. Neglene er nylakkerte og holdt helt naturlige.

Kombinasjonen med nedtonet hår og makeup og lekker rød løper-kjole er helt i Sienna Millers ånd, og vi applauderer det faktum at hun er tro mot sin personlige stil også på slike galla-arrangementer.

Les også:

10 tips til perfekt hud

Nytt bad uten oppussing

DETALJENE: Ferragamoclutch, avslappet hår og makeup kombinert med skyhøye peeptoesko gjør susen for denne looken.

DETALJENE: Ferragamoclutch, avslappet hår og makeup kombinert med skyhøye peeptoesko gjør susen for denne looken. Foto: Foto: Stella

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning