Mote og shopping

Sommersalget har startet

Se når din favorittbutikk starter salget!

SALG: Sommersalget er i full gang. God shopping!

SALG: Sommersalget er i full gang. God shopping! Foto: FOTO: Crestock.com

Publisert Oppdatert
KJOLE: Denne kjolen fra H&M koster nå bare 149 kr. Et kupp sier vi!

KJOLE: Denne kjolen fra H&M koster nå bare 149 kr. Et kupp sier vi! Foto: FOTO: Produsenten

Sommersalget er i gang for noen, andre er like rundt hjørnet. Sommersalget spenner seg som regel fra midten av juni til slutten av juli. Her kan du gjøre supre kupp. Men det lønner seg selvsagt å være tidlig ute.

Med vår salgsoversikt kan du selv time shoppingen din, slik at du er blant de første i køen.

Noen tilbyr rabatter opp til 70 prosent, så det er ingen tvil om at det er mye penger å spare på å orientere seg i salgsjungelen.

Her er salget er i gang:

H&M's sommersalg både i butikk og på nett har akkurat startet. Når noe så rimelig i utgangspunktet settes ned, blir prisen fryktelig hyggelige! Sjekk ut salget på nettsidene her.

BikBok har alltid mye fint og fresht, og sommersalget gir deg 50 prosent avslag på mange varer.

Nettbutikken My-wardrobe.com har også akkurat åpnet salget. De byr på masse lekre merker, fra By Malene Birger til Carven og Current Elliott. Dette er relativt kostbare merker, så rabatten kommer ekstra godt med. Foreløpig er varene satt ned 50 prosent. My-wardrobe har gratis frakt i Norge, ingen ekstra toll eller mva.

Baresko.no er i gang, og har satt ned massevis av sko til hyggelige rabatterte priser. Timberland, Puma, Reebook, Adidas og Converse er noen av merkene i porteføljen.

Shopbop.com som fører drøssevis av merker vi liker (Marc by Marc Jacobs, T by Alexander Wang, Hunter, Tory Burch for å nevne noen) har startet salget med opptil 70 prosent avslag på 100 ting. Og mer kommer etterhvert. Vel verdt et besøk!

Lindex har også satt ned prisene på sine fine sommervarer. Lindex hadde Gwyneth Paltrow med på designerlaget tidligere i sommer, og har de siste kolleksjonene virkelig fått boostet opp trendfaktoren. Sjekk nettbutikken her.

Ser du etter designerkupp, kan du klikke deg inn på Mytheresa.com og sikle på alle de fine tingene på salget der. Det koster fortsatt en hel del penger, jada, men er mye billigere enn full pris. Her får du Lanvin, Isabel Marant og Marc Jacobs på opptil 60 prosent rabatt.

Accessorize -butikkene er i full gang med sommersalget, og tilbyr 50 prosent avslagt på alt. Monsoon Children med sine supersøte barneklær, som finnes under Accessorize-paraplyen har også salg nå.

Ellos har også startet salget tidlig, og tilbyr deg avslag opptil 70 prosent. Ellos har mange ulike merkevarer, blant annet byr de på Esprit, Jsfn og Taillisme.

La Redoute kjører det de kaller Sankt Hans-salg, og har mange fine varer med 20-50 prosent rabatt.

The Outnet har jo alltid salg i og med at det er en outlet, men vel verdt å nevne til deg som er shoppinglysten og ikke går av veien for nettshopping. Her finner du mange av de mest kjente designermerkene, både klær og sko og vesker, til sterkt rabatterte priser.

Brandos har tusenvis av sko på halv pris, så er absolutt vel verd en tur innom. Brandos har mange merker, blant annet Adidas, Converse, Blink, Swedish Hasbeens Friis & Company og Sketchers.

18.juni

TULIPANTOPP: Denne tulipantoppen (og liknende metalliske varianter) har vært på mange motebloggere i vår. Fin, sier vi. Nå får du den for bare 175 kr på Lindex.

TULIPANTOPP: Denne tulipantoppen (og liknende metalliske varianter) har vært på mange motebloggere i vår. Fin, sier vi. Nå får du den for bare 175 kr på Lindex. Foto: FOTO: Produsenten

Er du som oss, og liker både prisene og stilen på Aldo-skoene ? Da bør du følge med når salget starter. Aldo starter salget med 30 prosent avslag, og øker som regel avslaget etterhvert som salget nærmer seg avslutningen (15. august).

Cubus tilbyr sine tjenester både i butikk og på nett, og starter salget den 18.juni. Løp og kjøp, eller tast og kjøp om du vil!

Acne sin nettshop byr på 40 prosent rabatt på alle vår- og sommervarer fra og med 18.juni. Hurra!

21.juni

Vero Moda har hanket inn Alexa Chung som ansikt utad, og starter sitt store sommersalg landet rundt denne datoen.

22.juni

Only går i gang med sitt storsalg i butikkene den 22.juni, men på nett er det allerede i gang!

25.juni

Gina Tricot har et stort utvalg og hyggelige priser i utgangspunktet. Så her kan du go mad shopping, selv med verdens slankeste lommebok.

29.juni

Elegante Riccovero starter sitt store sommersalg 29.juni. Riccovero fører både herreklær og dameklær, og har blant annet fine dresser og lekre kjoler til sommerens både mer eller mindre formelle anledninger.

3.juli

Vila har laget en morsom app der du kan sette sammen festivalantrekket ditt, så da er det bare å glede seg til å shoppe til reduserte priser fra 3.juli.

Vet du om flere salg som ikke står på listen? Legg dem gjerne til i kommentarfeltet!

Les også:

Slik får du klærne til å sitte perfekt

Gutta hater når du har på deg dette

Slik finner du klær som passer din fasong

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning