Trender med Vibeke

Pakk sommerkofferten

I Det Nye nr. 9 får du vite hva du bare må ha i kofferten denne ferien.

PAKKETIPS: Solbriller fra Gucci, kr 2990. Partyveske fra H&M, kr 129. Tunika med gulldetaljer fra Gina Tricot, kr 299. 3-step skincaresystem fra Clinique, kr 400. Flipflops fra Hummel, kr 249.

PAKKETIPS: Solbriller fra Gucci, kr 2990. Partyveske fra H&M, kr 129. Tunika med gulldetaljer fra Gina Tricot, kr 299. 3-step skincaresystem fra Clinique, kr 400. Flipflops fra Hummel, kr 249. Foto: Foto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Publisert

Da vi skulle lage denne utgaven av Det Nye, nummer 9, sendte vi fotograf Renate Torseth og stylist Lillian Vangen på tur for å finne den rette sommerstemningen. Den fant de på en strand i Marbella i Spania, og resultatet ser du på de neste sidene.

Selv setter jeg meg straks på flyet til Antibes. Perfekt for en frankofil sjel som meg. Dessuten er det kort vei til Nice, og kofferten kommer til å inneholde mye av det samme som bydama i guiden Pakk trendy og smart i denne utgaven av Det Nye. I samme serie finner du også pakketipsene for deg som skal på backpacking, sportsferie eller luksustur. Her håper jeg du finner inspirasjon til hvor du skal dra, og hva du skal ha på deg!

Ha en deilig sommer!

Les også:

Mote verden rundt: Milano, Paris, London og Moskva

Verdens beste spa

Slik blir du bikiniklar

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning