Ladies night

Damene var i fokus under Grammy Awards, både på løperen og som prisvinnere.

Publisert Oppdatert

I natt gikk den stjernespekkede Grammy Awards av stabelen, og de damene på den røde løperen glitret vel så mye som Grammy-statuettene. Og det var de kjolefine som stakk av med all oppmerksomheten denne kvelden: både i blitzregnet og på scenen. Beyoncé Knowles og Taylor Swift var, ikke uventet, kveldens dronninger.

Men Swift stakk av med blant annet Årets Album, Året Country Album og Beste kvinnelige Country opptreden. Mens Beyoncé ble kveldens mestvinnende, med hele seks priser. Blant annet de prestisjetunge prisene Årets Låt og Beste kvinnelige opptreden.

Les også: Taylor hevnet seg på eksen

Eksklusive diamanter

På den røde løperen nøt også de to superstjernene stor interesse. Taylor Swift dukket opp i en glamorøs, blå Kaufman Franco-kjole, og smykker fra kjendisdesigneren Lorraine Schwartz. Og Schwartz hadde som vanlig sørget for glitter og glam på en rekke av de store stjernene. Også Beyoncé bar smykker fra den eksklusive designeren, sammen med sin Stephane Rolland-kjole.

Blogg: Hollywoods hotteste smykker

Men ingen hadde mer eksklusive diamanter enn Pink. Designeren Neil Lane sørget for at ingen glitret mer enn den rampete popstjernen. Diamantene Pink bar var verdt 2,5 million dollar, tilsvarende mer enn 17 millioner norkse kroner.

Se kveldens flotte kjoler i bildegalleriet ovenfor! Hold musen over bildet for å se hvem som hadde designet herlighetene.

Les også:

Kjendisenes verste kjoletabber

Beyonce elsker lær og nagler

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning