De fleste jenter har tilbakelagt timevis foran baderomsspeilet i festhumør.

Det er mye som skal klaffe for den ultimate festopplevelsen, og det er nettopp på badet det hele starter. Sminken, det fineste partyhåret, antrekket og festmodus skal settes før vi er klare til å entre festen med stil!

Så skal stemningen på plass, musikken skal trigge dansefoten og de sene nattetimer skal helst sette hverdagen på vent så lenge som mulig.

Tre kule jenters festfavoritter

Men det er ikke alltid at ting faller på plass som puslespillbrikker.

Hvem har vel ikke stått naken foran speilet uten en tråd å ha på seg? Hvem har vel ikke opplevd at innholdet i sminkepungen krymper bare du ser på den?

Selv om mange av oss har opparbeidet oss faste rutiner til fest, er det lov å bryte mønsteret og sette en ny standard på festfronten. Kanskje er det bare et nytt skjønnhetsprodukt, en ny låt eller en ny drink som skal til?

Vi har prøvd å sørge for at det ikke mangler på inspirasjonen i denne festguiden!

Nå som den store julebordsesongen står for tur, har vi funnet tre jenter som viser deg sine beste festtips i alt fra produkter til partytriks.

Les også:

Her er skjørtet du skal satse på i høst

Skjønnhetsguide: Slik blir du klar for fest

3 stylister forteller hva de elsker å gå med på fest

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!