Fashonistaene vi digger!

I hard konkurranse med Sienna Miller er det Chloë Sevigny som har fått de aller varmeste ordene fra Det Nye.no sine lesere.

MOTERIKTIG: Sienna Miller følger med på motene, og var som alltid moteriktig antrukket.

MOTERIKTIG: Sienna Miller følger med på motene, og var som alltid moteriktig antrukket. Foto: Foto: Stella

Publisert Oppdatert
CASUAL-COOL: Chloë er alltid velkledd, både til hverdags og fest. Solbrillene redder antrekket fra å bli for søtt.

CASUAL-COOL: Chloë er alltid velkledd, både til hverdags og fest. Solbrillene redder antrekket fra å bli for søtt. Foto: Foto: Bulls

Det bugner av velkledde moteløver som inspirerer oss til hverdag og fest. Jessica Alba og Reese Witherspoon er blant favorittene, men ingen fikk så mye rødglødende entusiasme som Chloë Sevigny i konkurransen om billettene til Oslo Fashion Week-festen.

- Jeg bare elsker Chloë Sevigny! Hun har helt sin egen stil og dukker alltid opp med det hippeste av det hippe. Det er alltid anneredes og alltid like tøft. Jeg liker veldig godt hvordan hun setter sammen plagg og får det til å se like tilfeldig og klassisk hver gang, poengterer Celina Flatner (20).

Slik beskriver hun stilen:

- Hun har en litt gammeldags ungpike stil som ikke alltid hadde sett så bra ut på andre. Derfor er jeg helt oppslukt i hennes stil, hun har funnet en måte å kle seg på som bare passer henne. Misunner henne for dette og skulle ønske jeg hadde lik stilsans.

Dermed er det Celina som kan glede seg til å dra på fest med designerne i Oslo Fashion Week.

Inspirasjonen Sienna

Sienna Miller er også selvskreven på listen mener Ina (21).

- Mer genialt sammensatte antrekk skal du lete lenge etter, en god mix mellom dyrt og billig. Hun er alltid ute med det hotteste først, og kjører en bra gjennomført bohem stil, med foreks Blazer, Rolex gullur, og vintage bukser. En god inspirasjonskilde, som jeg alltid har i bakhodet når jeg er ute på shopping, skriver hun.

Flest norske

PÅ ÅPNINGEN: Jenny Skavlan

PÅ ÅPNINGEN: Jenny Skavlan Foto: Foto: Stella Pictures

Av de innsendte forslagene i konkurransen er et flertall norske navn. Jenny Skavland er en av dem.

- Hun er helt ny når det gjelder å designe klær for andre, men jeg har lenge sett på de klærne hun har designet for seg selv og de er helt råtøffe. Endelig kan vi også få gå i hennes klær. Gleder med til å se henne på fashion showet til fredag. Og på afterpartyet får jeg kanskje mulighet til å møte henne, skriver Laila (18).

Flere vil på sin side hedre forretningskvinnen Celina Middelfart. Mens Beate (33) har lagt sin elsk på Ruth Røssevol sin kolleksjon. Den norsk designeren Linn Rene Blegeberg har tidligere vunnet prisen i Oslo Fashion week for beste nykommer, og det har heller ikke gått kvalitetsbevisste lesere hus forbi.

- 25-åringen har masse forran seg! Designet hennes er feminint, fargerikt og sporty, noe som passer meg perfekt, mener Monica (28).

En hyllest til Tone sin klessmak

Jan Thomas sanker flere stemmer for sine «unorske» antijante tendenser. Men den lengste kommentaren kommer fra Gry (36). Hun vil nemlig at Tone Damli Aaberge skal få den rosen hun fortjener - for klesstilen vel og merke.

- Jeg overrasker meg selv ved å skrive dette innlegget, med tanke på at jeg skal skryte av et menneske som jeg ikke er spesielt begeistret for. Men denne dama kan jammen kle seg. Tone Damli Aaberge har en klassisk og elegant stil, men kan og framtre litt rocka på en naturlig måte uten å overdrive, og hun vet å spille på ENTEN kort ELLER utringning og ikke begge deler! Hun får selv det mest slaskete antrekket til å se fy og sexy ut! Det geniale med stilen hennes er at selv en sparsommelig student kan ved inspirasjon stikke hodet innom de faste, rimelige kjedebutikk ene kan sette sammen et antrekk i samme stil, men samtidig sette et eget preg på det hele. Stilen hennes er altså ikke uoppnåelig, men fordi hun alltid er oppdatert blir den heller ikke kjedelig! Hun er blant dem jeg mener er Norges best kledde kvinner.

FOTO: MORTEN BENDIKSEN

FOTO: MORTEN BENDIKSEN Foto: BENDIKSEN, MORTEN

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning