NEW YORK FASHIONWEEK

Erin Wassons designdebut

Det Nye var tilstede da toppmodellen viste sin vårkolleksjon i New York.

Publisert Oppdatert
EGEN STIL: Erin Wasson har en særegen stil både i klesveien og som modell.

EGEN STIL: Erin Wasson har en særegen stil både i klesveien og som modell. Foto: Foto: Stella

Denne helgen debuterte den tidligere supermodellen Erin Wasson (27) med sin egen kolleksjon på New York Fashion Week. Klærne beskrives som bohemske og elegante.

- Det er helt enkelt ment å være historien om en jentes reise, sier Texasjenta Erin om visningen til FashionWeek Daily.

På scenen hadde Wasson fått med seg alle sine gode modellvenninner. Modellene var stylet røft og "skittent", der de viste korte minikjoler og oversized gensere. Det svarer til hennes egen private stil. Erin er kjent for et unikt og laidback uttrykk, med et øye for detaljer og tilbehør.

Klikk på playknappen for å se video fra visningen og intervju med stylistene!

LES OGSÅ: Det Nye-Julie møtte Erin Wasson

Erin Wasson har gjort det svært bra som modell, etter at hun ble opppdaget i en modellkonkurranse som 16-åring. Ansiktet hennes har prydet forsiden av blant annet franske, spanske og tyske Vogue, Numero, Allure og Esquire. Hun har gått på catwalken for designere som Armani, Balenciaga, Karl Lagerfeld og Cavalli. Og hun var med på det glamorøse Victoria's Secret Fashion Show i 2007. Nå prøver altså supermodellen seg med sin egen kleskolleksjon.

SE VIDEO: Fra modell til motedesigner

Det Nye er tilstede på NY Fashionweek, og følger de viktigste visningene. Her på Det Nye.no vil du kunne holde deg oppdatert. Hele 170 visninger står på programmet i år, og det gjør årets fashionweek til den største noensinne.

BLOGG: 3 flotte og 1 miss på NY Fashion Week

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning