Fotballfrue

Det Nyes store motenummer er i butikk nå. © FOTO: Faksimile Det Nye

Caroline Berg Eriksen er Det Nyes coverjente på høstens store moteutgave, og forsiden har fått mye oppmerksomhet for stylingen, der Caroline viser at det enkle iblant er det beste.

- Jeg ville vi skulle se Caroline på en annen måte enn vi normalt ser henne på bloggen hennes. Jeg hadde en visjon om en clean, fresh og elegant stil, som samtidig passet personligheten hennes, sier stylist Cecilie Mevatne, som hadde ansvaret for Carolines antrekk.

Litt ny Caroline

- Stylingen på denne forsiden skulle også kommunisere høstens trender, og samtidig oppleves som noe nytt fra Caroline. Jeg ville gå for en nøytral palett og styre unna de typiske feminine fargene, fordi jeg synes "rosablogger" er et kjedelig begrep, og Caroline er mye kulere enn det ordet gir assosiasjoner til, sier Cecilie Mevatne.

Cecilie er fast stylist for Det Nye, og har kledd Caroline i genser fra H&M, bukse fra Lindex og sko fra Nelly.com. Til sammen koster antrekket 1297 kroner.

- Kjedebutikkene har veldig mange fine plagg i gode kvaliteter. Cluet er å være kresen, det er ikke alle billige plagg som er verdt å bruke penger på, men hvis du ser etter gode stoffkvaliteter kan du få mye for pengene hos kjeder som H&M, Zara og Lindex.

=

FÅR OPPMERKSOMHET: Bloggleserne hyller Carolines enkle antrekk i siste Det Nye. Genser fra H&M, kr 499. Bukse fra Lindex, kr 499. Sko fra Nelly, kr 299. © Truls Qvale

STYLISTEN: Cecilie Mevatne jobbet tidligere som Fashion stylist i Harper's Bazaar, nå er hun stylist i Det Nye. Hun står bak stylingen til Caroline berg Eriksen i siste utgave.

STYLISTEN: Cecilie Mevatne jobbet tidligere som Fashion stylist i Harper's Bazaar, nå er hun stylist i Det Nye. Hun står bak stylingen til Caroline berg Eriksen i siste utgave. © FOTO: Egil Nordlien

Enkle nøkkelplagg

Coverstylingen består av to enkle plagg og et par klassiske sandaler fra Nelly. Cecilie brukte tid på å finne de helt perfekte plaggene til coveret.

- Den grå genseren fra H&M valgte jeg fordi den har en stoffkvalitet og finish som gjør at den ser dyrere ut enn den egentlig er. Den er billig, men ser eksklusiv ut. Genseren har et kvalitetsstoff med skinnende tekstur, og derfor blir den helt perfekt til en styling som dette. Jeg elsker også snittet, genseren er ganske kort og blir derfor mye finere og mer elegant enn en vanlig collegegenser. En avslappet genser som ser dyr ut, det blir vel ikke bedre enn det? spør Cecilie.

Buksen fra Lindex er en av høstens store motehits, og ifølge Cecilie et perfekt plagg i mellomsesongen.

- Jeg elsker slike croppede bukser. De er veldig trendy nå, og når høsten banker på døren er det fint å ha en lett bukse som dette. Den eggehvite fargen er utrolig delikat, og perfekt denne sesongen. Buksen er litt maskulin i snittet, noe som balanserer den "snille" fargen. Buksen er også kjempefin til skjorte og ullgenser, og fungerer fint til både hverdag og fest. Jeg synes de er ekstra fine til hæye hæler.

Stroppesandaler bør stå på alle jenters ønskeliste, mener Cecilie.

- Disse er fra Nelly, og denne modellen er supertrendy. De er virkelig en nøkkel i skogarderoben, de passer til absolutt alt. Kjeder som H&M, Zara, Aldo og Bianco pleier også å ha slike i kolleksjonene sine.

=

HØSTSTYLING: Caroline i skjorte fra by Malene Birger, kr 1399. Genser fra Never Denim / Bik Bok, kr 999. Øreringer fra Line & Jo, kr 4200.

Øye for detaljer

- En så enkel stil som dette, hvordan får man det egentlig til å se så bra ut?

- Du må velge plagg med fine snitt, fine stoffer som ser dyre ut og har en fin finish, og det er viktig at du finner plagg som passer perfekt i størrelsen. Hvis du handler på nett bør du være kjent med størrelsene til butikken, ettersom det varierer så mye mellom butikkene. Og med et par hæye hæler i vesken kan du dra rett på fest i dette antrekket, det gir antrekket det lille ekstra.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!