Vi har lyst til å vite hvordan du vil at gutta skal kle seg. Så skroll deg nedover og finn frem til herremoten du liker best!

Ja, vi vet; det finnes et hav av klesstiler, og dette blir selvfølgelig en veldig grov skisse av alle valgmulighetene som finnes der ute.

Likevel har vi valgt å være litt kategoriske, og funnet frem til seks stiler: Hipster, klassisk preppy, casual, rugged, it-mannen og avslappet.

Lurer du på hvorfor hodene til gutta er kappet bort? Det er for at du skal klare å fokusere på klærne, og ikke de mange og særdeles barske ansiktene. Det kan nemlig ende opp med å spille inn på hvordan du stemmer.

Du trenger ikke like alle antrekkene som skal representere en og samme stil, men heller gå for en følelse eller visse kjennetegn eller detaljer du gjerne snur deg etter på gata.

Stilene

Hipster: Denne mannen følger med på moten, men gjør egne tolkninger av den. Stikkord her er kreativ, ujålete, hverdagslig, og med hint av retropreg i stilen.

Klassisk preppy: Fargene som dominerer her er blått og hvitt, og stilen grenser nesten litt mot det maritime. Stikkordene her er Ralph Lauren møter Harvard.

Casual: Enkle fargekombinasjoner, kvalitet i tøyet og naturfiber som for eksempel bomull. Skiller seg ikke ut i mengden, men er opptatt av hva han har på seg.

Rugged: Her går det mye i jordfarger og materialer som tweed. Nøkkelplagg her er rutete skjorte og duffelcoat. Kan til tider se litt ut som han kommer rett fra skoghytta der han har hogd tømmer hele dagen.

It-mannen: Blogger gjerne, har et stort motehjerte og er opptatt av detaljer. Liker å gi et nokså enkelt antrekk det lille ekstra ved å for eksempel legge til et par fargesterke sko eller et skjerf knytt på en litt utradisjonell måte.

Avslappet: Kombinerer gjerne en hettegenser og jeans, og er opptatt av at antrekket skal være både behagelig og fint.

Avstemning

Hvilken klesstil vil du helst se kjæresten din i?

Mannebloggere
14% stemmer
Hipster
Mannebloggere
15% stemmer
Klassisk preppy
Mannebloggere
42% stemmer
Casual
Mannebloggere
13% stemmer
Rugged
Mannebloggere
1% stemmer
It-mannen
Mannebloggere
15% stemmer
Avslappet
Mannebloggere

HIPSTER: Denne mannen følger med på moten, men gjør egne tolkninger av den. Stikkord her er kreativ, ujålete, hverdagslig, og med hint av retropreg i stilen. © FOTO: Tumblr, scoutsixteen.com

Mannebloggere

KLASSISK PREPPY: Fargene som dominerer her er blått og hvitt, og stilen grenser nesten litt mot det maritime. Stikkordene her er Ralph Lauren møter Harvard. © FOTO: Tumblr, hespokestyle.com

Mannebloggere

CASUAL: Enkle fargekombinasjoner, kvalitet i tøyet og naturfiber som for eksempel bomull. Skiller seg ikke ut i mengden, men er opptatt av hva han har på seg. © FOTO: chicagostreetstyle.com, pinterest.com

Mannebloggere

RUGGED: Her går det mye i jordfarger og materialer som tweed. Nøkkelplagg er rutete skjorte og duffelcoat. Kan til tider se litt ut som han kommer rett fra skoghytta der han har hogd tømmer hele dagen. © FOTO: style.selfridges.com, Tumblr, details.com

Mannebloggere

MOTEMANNEN: Blogger gjerne, har et stort motehjerte og er opptatt av detaljer. Liker å gi et nokså enkelt antrekk det lille ekstra ved å for eksempel legge til et par fargesterke sko eller et skjerf knytt på en litt utradisjonell måte. © FOTO: Pinterest.com

Mannebloggere

AVSLAPPET: Kombinerer gjerne en hettegenser og jeans, og er opptatt av at antrekket skal være både behagelig og fint. © FOTO: Tumblr, Pinterest.com

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!