Årets aller siste fest står på trappene, og året skal selvfølgelig avsluttes med stil - i tillegg til at det nye året også må starte med a bang.

Du har kanksje allerede gått til innkjøp av den perfekte festkjolen, og de kuleste partyskoene er allerede i boks, men det er en tin som mangler!

Glamorøse festvesker

For et antrekk blir jo ikke komplett uten en veske, og hva passer vel ikke bedre til festantrekket enn en såkalt boksveske?

Dette er små clutcher med stive kanter - altså som en liten boks.

Et godt tips når du skal kjøpe en miniveske, er å sjekke at mobilen din får plass når du er i butikken! Det er kjedelig å komme hjem og oppdage at vesken er for liten til å romme det aller mest essensielle.

Butikkene er fulle av kule partyvesker for øyeblikket, det er bare å finne ut av hva slags type man skal gå for.

Glamørøse boksvesker

GLAMORØSE BOKSVESKER: Øverst fra venstre: Oasis/Asos.com, kr 300. Aldo, kr 449. H&M, kr 199. Asos.com, kr 155. By Malene Birger, kr 899. Accessorize, kr 379. Mango, kr 599. Mango, kr 699. Mango, kr 399. Zara, kr 559. Cubus, kr 299. Aldo, kr 449. © FOTO: produsenten

Stylingtips!

Disse dekorerte veskene fungerer nemlig perfekt som glamorøse smykker til antrekket.

Du trenger med andre ord ikke å lesse på med masse andre smykker i tillegg - da kan det lett bli for mye av det gode!

Har du på deg en enkel svart kjole, kand et være fint å ha en veske med masse detaljer eller dekor.

Er derimot kjolen din full av paljetter eller glitter, er det finere med en enklere veske uten så mye pynt.

Glamorøse boksvesker

FRA VENSTRE: Sandaler fra Eurosko, kr 699. T-skjorte fra Never Denim, kr 399. Skjørt fra Cubus, kr 249. Clutch fra Glitter, kr 99. Jakke fra Stella Nova, kr 3399. © FOTO: produsenten

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!