Hvis du ikke er helt i mål med alle julegavene dine ennå, kan disse tipsene komme godt med.

1. Søt som sukker

Denne primeren er helt fantastisk og din venninne vil elske den; Paul& Joe Pearl Foundation Primer fra www.beautybay.com, kr 202.

2. Valuta for penga

Skal venninnen din ut å reise? Gi henne lommepenger slik at hun kan kjøpe seg noe fint på tur. Husk å gi riktig valuta slik at hun ikke bruker dem opp før reisen!

3. Litt luksus

En liten gave fra et fint merke, er like fint som en stor gave fra et rimeligere merke. Armbånd fra Mulberry, kr 400.

4. Luksusgave

Gå sammen om å kjøpe gave, så har dere mulighet til å gi noe ordentlig fint. Da kan man kjøpe ting som ikke vennninnen sin unner seg selv, som for eksempel en sminkepung fra Mulberry, kr 1600.

5. Kul kunst

Den svenske illustratøren Cassandra Rhodin lager kunst for kule damer. Dette bildet er stort og fint, - 75 x 70 centimeter og kjøpes fra Wonderwall.se, kr 1700.

6.Dyrisk kopp

Halve redaksjonen ønsker seg disse koppene, så vi kan ikke skjønne annet enn at venninnen din gjør det og. Fine og dyriske kopper fra Fra Mugtail, kr 160.

Vakre julegaver til dine venninner. Det Nye redaksjonen har satt sammen sine tips for å hjelpe deg i julestria. Nedenfor ser du pris og informasjon om hvert produkt

JULEGAVETIPS: Vakre julegaver til dine venninner. Det Nye redaksjonen har satt sammen sine tips for å hjelpe deg i julestria. Nedenfor ser du pris og informasjon om hvert produkt. © Foto: Produsentene

7. Te-selskap

Plasser en fin tekanne under treet til venninnen din, så kan du håpe på å bli invitert til lune vinterkvelder med varme kopper og venninneskravling. Ferm Living, kr 600.

8. Pusekatt

Er venninnen din en katteelsker? Fjernadopter gjennom Dyrebeskyttelsen, og hun får sin egen lille katt som sender personlige brev og bilder. En utrolig fin måte å hjelpe en pus på hvis man ikke har mulighet til å ta den inn selv.

9. Smykke-dilla

Et fint smykke er aldri feil! Det er et must for alle jenter og løfter ethvert antrekk. Vi har plukket ut et tøft smykke fra Zara, kr 299.

10. Glitrende negler

Vi får aldri nok av fine neglelakker. Essie har mange lekre farger, men for å være tro mot sesongen har vi lagt vår elsk på glitrende rødt, Leading Lady fra Essie, kr 129.

11. Myk gave

En enkel, trendy pyntepute som passer til de fleste interiørstiler i hjemmet. Årets mykeste julegave! Pute fra hviit.no, kr 349.

12. Stjerner

Sett stjerner i øynene på venninnene dine, med disse nydelige øredobbene. En fni gave som apsser perfekt til vintersesongens festantrekk. Fra Line & Jo, kr 1800.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!