Det er alltid litt trist når sommeren er på hell, men en fantastisk pick-me-up er at høstens trender er på vei inn og plutselig har vi en helt ny garderobe å boltre oss i!

ET HAV AV TRENDER

Valgene er ikke få denne sesongen da trendene fra de største designerne på runwayen går i alt fra militært og grunge, til den aristokratiske ladylike looken og romantisk bohem-chiffon.

Vi ser mye skinn, grafiske silhuetter og monokrome dresser. Og for å toppe det hele er barokkens tendenser godt representert med brokade, gull og burgundertoner- fullt partyantrekk med andre ord.

BLOGGERNE VISER VEI

Med så mye å velge mellom er det greit å ha dyktige motebloggere som for lengst har brynet seg på de fleste kolleksjonene og lagt sin elsk på de trendene de tror vil bli størst til høsten 2012.

Vi har intervjuet intet mindre enn åtte av de største motebloggerne i Norden som ivrig har delt sine trend-analyser og favorittplagg med oss: Ulrikke Lund (ulrikkelund.com), Pernille Teisbæk (lookdepernille.com), Ingrid Holm (ingridholm.no), Maria Skappel Holzweiler (mariaskappel.no), Cathrine Heienberg (cathinthecity.com), Line Kirkhus (lilisfashion.com), Kristin Gjelsvik (styleconnection.blogg.no) og Marianne Theodorsen (styledevil.com).

- Så nå er det bare å la høsten komme!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!