Hverdagsvesken passer seg sjelden til fest. Det er mange grunner til det, men en av dem er at man ikke har behov for å ha med seg like mye på fest som til hverdags. Derfor er det fint å ha en litt mindre veske å bruke på fest, gjerne en som gjør det lille ekstra for festantrekket.

Under har vi samlet de tre største trendene for festvesker denne sesongen. Finn den som passer deg og ditt behov best.

Share

Tvers-over-veske

Dette er den desidert største trenden på veskefronten, og en favoritt hos blant annet moteikonet Alexa Chung.

I tillegg til å se bra ut, er den også veldig praktisk. For vi vet alle at det er lett å glemme vesken utover de sene nattetimer, men denne veske vil alltid henge over skulderen din, og er dermed vanskelig å miste.

FRA VENSTRE: Ellos (kr 299), Oasis (kr 335), Topshop (kr 287), Asos (kr 303).=

FRA VENSTRE: Ellos (kr 299), Oasis (kr 335), Topshop (kr 287), Asos (kr 303). © Foto:Asos.com og produsenten.

Den klassiske clutchen

Clutchen er en klassisk festveske, og har en evne til å sette en elegant spiss på ethvert antrekk. Som alltid har den glimtet med sin tilstedeværelse på mange av sommerens catwalker, blant annet Chanel og Burberry Prorsum.

Finn en som passer antrekket, gjerne i frynser eller sebramønster.

FRA VENSTRE: HogM (kr 149), Pieces (kr 179), Miu Miu (kr 4036), Asos (kr 172).=

FRA VENSTRE: HogM (kr 149), Pieces (kr 179), Miu Miu (kr 4036), Asos (kr 172). © Foto:Nelly.com, Har du et ellers fargeløst antrekk, er en fargerik veske perfekt, og frisker opp i sommersolen. Net-a-porter.com og produsenten.

Gå for farger

Denne sommeren har det vært masser av knallfarger å se, og det samme gjelder på veskefronten. Bottega Venetta viste blant annet store clutchvesker i sterke farger.

Har du et ellers fargeløst antrekk, er en fargerik veske perfekt, og frisker opp i sommersolen.

FRA VENSTRE: Topshop (kr 234), Diesel (kr 499), Miu MIu( Kr 2706), Asos(kr 239).=

FRA VENSTRE: Topshop (kr 234), Diesel (kr 499), Miu MIu( Kr 2706), Asos(kr 239). © Foto:My-theresa.com,Nelly.com og produsenten.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!