FAN: Victoria Silvstedt var også tilstede da Tommy Hilfiger åpnet sin nye butikk.

FAN: Victoria Silvstedt var også tilstede da Tommy Hilfiger åpnet sin nye butikk. © Foto: Stella

Tommy Hilfiger (58) fikk æren av å avslutte New York Fashion Week, som totalt hadde 170 visninger. Flere kjente ansikter hadde funnet veien til visningen, og blant dem var den svenske fotomodellen Victoria Silvstedt.

- Når Tommy gjør noe kommer det alltid mange stjerner! sa Silvstedt til Det Nye.

Se klipp fra visningen og intervju med Silvstedt i videoen ovenfor.

Les også: Victoria Silvstedt ble Ukas Best Kledde!

Hilfigers vår- og sommerkolleksjon var som vanlig i en klassisk stil, og kan beskrives som avslappet glamour. Tommy Hilfiger er en gammel traver i bransjen, og begynte sitt eget firma allerede i 1986. Tjue år senere solgte han det for 1,6 millarder dollar! Men suksesshistorien har ikke bare vært en dans på roser. Hilfiger har fått sterk kritikk rettet mot seg på grunn av klesproduksjon på Saipan, der det ikke finnes lover og regler om minstelønn - selv om det er et amerikansk territorium, og klærene kan merkes "Made in USA". En sak som vekket stor oppmerksomhet på slutten av 90-tallet.

Se video:

Marc Jacobs på NYFW

Erin Wasson på NYFW

Les også: Vinn billetter til Oslo Fashion Awards-fester i hele landet!

Tommy Hilfiger tar imot applausen etter visningen av vår- og sommerkolleksjonen under NY Fashion Week.

PÅ CATWALKEN: Tommy Hilfiger tar imot applausen etter visningen av vår- og sommerkolleksjonen under NY Fashion Week. © Foto: Stella

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!