Skummel dresscode

Jeg er invitert i bryllup i sommer og på invitasjonen står det smoking/mørk dress. Det jeg lurer på er hva slags kjole jeg bør gå for? Dette er nok et ganske «korrekt» bryllup og jeg tror ikke det er så store muligheter for å være kreativ. Har man lov til å gå i kort kjole i et slikt bryllup?

Dresskoden smoking/mørk dress er slett ikke skummel. Koden betyr pent pyntet, og smoking er litt mer pyntet enn mørk dress. Smokingkjoler kan være lange eller korte, i hvert fall til kneet. Man kan tillate seg kort kjole i sommerbryllup, forutsatt at den ikke er for dristig - du skal jo ikke kuppe showet. Velger du en elegant kjole i et lekkert stoff som chiffon, gjør du ikke skam på brudeparet.

Hilsen Vibeke,

moteansvarlig i Det Nye

LES DET I DET NYE: I Det Nye nr. 10 får du svar på alt du trenger å vite om sommerens antrekk, når Vibeke svarer på lesernes spørsmål. Må sko og veske matche? Kan man gå i svart i bryllup? Buksedress på byen? Sommerens beste kjøp? Les Det Nye!

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!