Nylig sto jeg desperat i bare trusa i en ferieleilighet på Den franske rivieraen, og lurte på hva i all verden jeg skulle ha på meg. Den turkise blondekjolen viste seg å være akkurat for kort, og jeg hadde ingen andre passende kjolealternativer tilgjengelig. Løsningen ble å late som kjolen var en lang overdel og dra på meg den lange denimshortsen under. Plutselig falt alt på plass, og det ble atter bevist at en denimshorts kan brukes til absolutt alt. I saken "En shorts - 6 stiler" i Det Nye nr. 10 får du flere tips til hvordan denimshortsen kan styles på forskjellige måter, med andre plagg eller spennende tilbehør.

Deretter kan du lære hvordan du blir festfin i en fei, enten du skal på sommerfest, i bryllup eller skal samle gode venner til din egen fest. For du skal som kjent ikke sove bort sommernatta.

Ser du noe du liker? Sjekk forhandlerlista for å finne din nærmeste butikk!

Ha en festlig sommer!

Hilsen Vibeke

Les også:

Lanvin for Acne Jeans

Den store bukseguiden

Slik pakker du trendy og smart

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!