Gå for gull!

Den sporty trenden er nemlig kommet for å bli.

Les også: 24 trendfavoritter under 500-lappen

Det er bare å snøre på seg joggeskoene og satse på sporty elementer denne våren også. Vi jubler og heier på denne trenden, ettersom den er både behagelig å gå med og utrolig enkel å få til å funke i hverdagen.

Et perfekt hverdagantrekk til jobb eller skole er det korte vippeskjørtet til en sporty genser.

OPPE OG NEDE: Fra venstre: Lyseblått skjørt fra Bik Bok, kr 199. Hvit genser fra Zara, kr 399. Svart skjørt fra Acne, kr 1195. Svart genser fra Monki, kr 200. Foldeskjørt fra Wood Wood, kr 800. Collegegenser fra Nikkie, kr 900. Mørkeblått skjørt fra Libertine-Libertine, kr 899. © Produsentene

Passer til alt

Går du til innkjøp av et sporty vippeskjørt, kan du kombinere det med det aller meste annet du har i garderoben også. Det er superfint til blazeren, til en enkel skjorte, en løs t-skjorte og til strikkegensere.

Dropp hælene

Det har aldri vært mer trendy å ha bakkekontakt!

Sporty joggesko og loafers kan brukes til absolutt alt - kjole, skjørt, shorts og bukse.

Med andre ord: gode nyheter for alle oss som har måttet late som vi liker å gå i høye hæler!

PÅ FØTTENE: Modellen har på seg sko fra Diemme, kr 3400. Sko, fra øverst: Bianco, kr 499. H&M, kr 599. Adidas, kr 600. Aldo, kr 599. Filippa K, kr 1400. © Produsentene

Detaljene

Vil du hive deg på den spreke moten skal du se etter komfortable plagg med sporty detaljer. Logo-plagg er fortsatt i vinden, det samme er striper, samt de sportslige detaljene som capsen og tennissokkene.

Sleng på deg et par kule hodetelefoner og en kul sekk - så er du klar for en sporty vår.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!